Esteu aquí

Noves formacions per a entitats i voluntariat durant el primer trimestre del 2023

dijous, 2 febrer, 2023 - 12:30

Com cada trimestre, el Servei de Formació i Assessorament a Entitats i el Punt de Voluntariat ofereixen una nova oferta de formacions per a les entitats sense ànim de lucre i per a persones que vulguin fer voluntariat.

En aquesta ocasió, seran un total de 5 cursos que es duran a terme entre els mesos  de febrer i març.

Formacions per a entitats

Quatre de les cinc formacions que s’ofereixen aquest primer trimestre de l’any van dirigides a totes les entitats de la ciutat amb l’objectiu de dotar-les de recursos i facilitar les tasques que hauran de realitzar al llarg de l’any.

Per a la primera formació, “Com obtenir el certificat digital de representant de persona jurídica?” s’oferiran quatre dates diferents per facilitar l’assistència de les persones interessades.

La resta de formacions són les següents:

El propòsit de totes aquestes formacions és donar eines a les entitats per poder ampliar els seus coneixements i fer una millor gestió de les seves associacions i activitats.

Voluntariat

La darrera formació és específica de l’àmbit del Voluntariat i va dirigida a les persones voluntàries que participen dels projectes que s’ofereixen a la nostra ciutat.

Inscripcions

Les inscripcions són gratuïtes i ja estan obertes. Es poden realitzar a través de la web online.elprat.cat; al telèfon 93 379 00 50 (ext. 5600); presencialment a les Cases d‘en Puig de 9 a 20 h o enviant un correu a entitats@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 29 març, 2023 - 12:00

El proper divendres, 31 de març, El Prat commemorarà el Dia de la Visibilitat Trans

El proper divendres, 31 de març, és el Dia Internacional de la Visibilitat Transgènere. Una jornada qu...

dilluns, 27 març, 2023 - 10:00

Meditacions amb moviment, d'arreu del món

Nova formació, en el marc de l'Aula de Salut, organitzada pels Serveis...