Esteu aquí

Noves convocatòries d’ajuts per reactivar el teixit associatiu de la ciutat i per ajudar les famílies a costejar sortides o colònies

El ple municipal de juliol ha aprovat inicialment les bases per atorgar aquests ajuts per ajudar associacions, entitats i famílies a superar l’impacte socioeconòmic de la pandèmia.

Imatge d'arxiu (banc d'imatges: Libreshot)

dimecres, 7 juliol, 2021 - 19:00

El ple municipal del Prat de Llobregat, celebrat aquest dimecres 7 de juliol, ha aprovat de forma inicial les bases de dues noves convocatòries de subvencions, amb què l’Ajuntament vol ajudar tant el teixit associatiu com les famílies del Prat a superar l’impacte socioeconòmic de la pandèmia.

Concretament, s’han aprovat les bases d’una nova convocatòria de subvencions per donar suport a les entitats i associacions de la ciutat, a reprendre les seves activitats (culturals, lúdiques, esportives...) després de l’impacte que ha suposat la pandèmia. La convocatòria està dotada amb un pressupost de 200.000 euros per al 2021. Les bases d'aquesta convocatòria s'han aprovat inicialment amb el vot favorable de tots els grups excepte de C's, que s'ha abstingut. 

També s’han aprovat per unanimitat les bases d’una convocatòria, dotada amb 50.000 euros, per ajudar les famílies que ho necessitin a costejar el preu de les activitats complementàries dels centres educatius (sortides, colònies...).

El suport a la reactivació del teixit associatiu de la ciutat i l’ajuda a les famílies en situació vulnerable i més afectades per la pandèmia són línies d’actuació emmarcades en l’estratègia de reconstrucció de la ciutat “Ara més que mai, el Prat” front a la covid.

Amb aquesta aprovació inicial de les bases de les dues convocatòries de subvencions, comença el seu procés de tramitació. Properament, a partir de setembre, s'informarà de l'obertura de les convocatòries i dels requisits per accedir-hi. 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 11:00

Al Prat recuperem els vincles! En marxa el projecte Nodum

La situació de pandèmia ha afectat de diverses maneres la vida de les persones. Als centres educatius els períodes de confinament i les mesures der...

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...