Esteu aquí

Noves activitats gratuïtes al CRAM

A partir d’aquest diumenge, i fins a la darrera setmana de l’any, el CRAM ofereix diferents tallers adreçats a infants i adults de forma gratuïta a persones empadronades al municipi gràcies a un nou conveni entre l’Ajuntament i la fundació.

divendres, 12 novembre, 2021 - 14:45

El CRAM oferirà activitats gratuïtes durant els pròxims dos mesos a la ciutadania pratenca. Es tracta d’activitats de sensibilització sobre el medi ambient per saber què hem de fer per protegir els animals marins així com la necessitat de tenir cura de l’entorn i l’impacte dels residus a la nostra mateixa platja.

La primera activitat, anomenada ‘Hem trobat un niu de tortuga!’, tindrà lloc el 14 de novembre i el 12 i 28 de desembre a les 12 h. Durant aquesta formació, les famílies descobriran un rastre de tortuga marina i caldrà esbrinar com actuar per protegir-lo de forma conjunta. Les altres dues activitats, que es duran a terme el 28 de novembre i 30 de desembre, seran jornades de neteja de la platja en la qual es descobrirà com afecta directament l’acció humana a la conservació i estat de les platges analitzant els residus que es troben.

Tots aquests tallers, cinc en total, tindran lloc a la mateixa fundació, al passeig de la Platja, i caldrà fer inscripció prèvia a reserves@cram.org o al telèfon 93.101.01.70.

Fruit d’aquest conveni amb l’ajuntament, la Fundació CRAM ofereix quatre places de voluntariat per col·laborar-hi un dia a la setmana al matí. Per poder participar-hi només cal ser major d’edat, estar empadronat a la ciutat i un compromís de mínim dos mesos per desenvolupar les tasques de suport requerides.

Compartir

Noticies relacionades

Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...

divendres, 11 novembre, 2022 - 13:15

Estrenem una nova Jugateca!

El nou mòdul dedicat a l’educació ambiental està ubicat a la platja del Prat,...
Plaques fotovoltaiques

dimecres, 9 novembre, 2022 - 18:30

Recta final per posar en marxa la Comunitat d’Energia del Prat, que vol abastir tota la ciutat i esdevenir la més gran de l’Estat

El ple del Prat ha donat avui el tret de sortida per cercar socis per a la...