Esteu aquí

Noves activitats formatives sobre coeducació adreçades a la comunitat educativa del Prat

Pretenen incorporar la mirada de gènere per crear un entorn educatiu més inclusiu

dilluns, 7 juny, 2021 - 11:45

El proper 28 de juny comencen dues formacions adreçades a la comunitat educativa del Prat (mestres, famílies, personal de lleure i persones interessades) amb l’objectiu  d’aprofundir en l’aspecte de la coeducació.

Imprescindibles, reflexions i estratègies per incorporar la coeducació al dia a dia” és una acció formativa per ampliar la mirada al voltant del gènere i pretén oferir una sèrie de recursos que permetin crear entorns educatius més inclusius.

En aquestes formacions, de 15 hores, es tractaran fonaments conceptuals com: el sistema sexe-gènere; la mirada feminista a l’educació; els models de feminitat i masculinitat; la Interseccionalitat i la perspectiva LGBTI+. A més, es donaran eines i recursos per a la prevenció de les violències de gènere.

Les inscripcions ja estan obertes, per les dues formacions, una que s’adreça a l’etapa educativa d’infantil i primària, i una altra per l’etapa educativa de secundària.

La formació la durà a terme CoeducAcció, una cooperativa feminista que treballa per la incorporació de la perspectiva de gènere a l’educació.

L’activitat compta amb el suport del Servei Educatiu del Baix Llobregat i del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. A més, el professorat que realitzi aquesta formació, disposarà d’una acreditació formativa.

 

Coeducació al Prat

Aquestes formacions s’emmarquen en el projecte municipal de coeducació al Prat. Que des de fa dos cursos escolars, acompanya als centres educatius que així ho sol·liciten a través del catàleg d’Activitats Educatives, per aprofundir en la presa de consciència i mirada coeducativa del seu centre.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 11:00

Al Prat recuperem els vincles! En marxa el projecte Nodum

La situació de pandèmia ha afectat de diverses maneres la vida de les persones. Als centres educatius els períodes de confinament i les mesures der...

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...