Esteu aquí

Noves activitats de foment i formació en hàbits saludables

La Quinzena del Cor Saludable i el Dia mundial de la Fibromiàlgia, actes centrals

dilluns, 29 abril, 2019 - 10:45

El mes de maig ens portarà una nova edició de l’Aula de Salut plena d’activitats interessants i divertides, la millor forma de fer pedagogia sobre els hàbits saludables.

Activitats destacades

El dilluns 6 de maig es farà un taller sobre com fer carmanyoles atractives i saludables. El 8 de maig es farà a l'Escola Jacint Verdaguer una formació per a famílies, sobre un  tema tan central com l’ús de les xarxes socials i de la tecnologia en general. El 27 de maig l'Institut Salvador Dalí acollirà una sessió sobre la comunicació amb les filles i els fills. Totes aquestes activitats són d’entrada lliure i estan obertes a tothom. Us hi podeu inscriure enviant un correu electrònic a salut@elprat.cat

Cor saludable

També hi haurà formació en primers auxilis i reanimació cardiopulmonar (inscripcions també a salut@elprat.cat), en el marc de la Quinzena del Cor Saludable.

Fibromiàlgia

Durant el maig també es commemora el Dia Mundial de la Fibromiàlgia, per la qual cosa la Lliga Reumatològica Catalana ofereix una classe oberta de taitxí , el proper 10 de maig a les 10 h als jardins de la Pau.

Desenvolupament infantil

La jornada De què pateixen els infants avui? tindrà lloc el 17 de maig de les 9 a les 14 h, organitzada pel Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Prat de Llobregat (CDIAP) amb motiu del seu 30 aniversari. Cal inscriure's a cdiapprat@telefonica.net, ja que l’aforrament és limitat.

Consulteu totes les activitats de l'Aula de Salut.

Compartir

Noticies relacionades

Accessibilitat contenidors

dilluns, 12 abril, 2021 - 13:00

Més de 80 actuacions per millorar l’accessibilitat de contenidors i parades d’autobús

Principalment, es taparan escocells als arbres de la via pública que...

dilluns, 12 abril, 2021 - 10:45

Només dos grups bombolla escolars confinats al Prat

A partir de la informació que la Generalitat posa a disposició a través de l’eina informàtica Traçacovid sobre els casos covid-19 als centres educatius d...

dilluns, 12 abril, 2021 - 09:45

Comença la fase de votacions dels pressupostos participatius

Del 12 d'abril al 2 de maig