Esteu aquí

Nova reunió de la comissió d’Accessibilitat de la ciutat

Foto que pertany a la primera reunió de la comissió d'enguany

dimecres, 27 octubre, 2021 - 12:30

El passat 26 d’octubre la comissió d’Accessibilitat, pertanyent al programa municipal de les Persones amb Diversitat Funcional, va celebrar la seva darrera reunió de l’any amb l’objectiu de fer el seguiment de les actuacions que s’estan duent a terme a la nostra ciutat entorn a l’accessibilitat universal.

En primer lloc, es van fer noves propostes d’adequació de les àrees de joc infantils de la ciutat amb l’objectiu millorar encara més la seva accessibilitat. Un exemple va ser la valoració positiva de la propera posada en marxa d’uns pictogrames per tal de millorar el llenguatge inclusiu del parcs, després de dur-se a terme la prova pilot la passada primavera.

Tot seguit, en el marc del proper Pla d’Accessibilitat de la ciutat es van posar sobre la taula les millores que haurien d’adoptar els comerços de la ciutat per tal de garantir l’accessibilitat a tota la ciutadania.

També es va fer una valoració sobre la temporada de bany a la platja del passat estiu. Les noves places de mobilitat reduïda, les passeres adaptades fins a l’aigua, la instal·lació del mòdul de socors accessible així com el nou tòtem i  banderoles informatives han estat molt ben acollides per les persones usuàries. Per l’any 2022 es va recollir la proposta de crear una zona d’ombratge per acabar d’enllestir la zona de bany accessible.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a les persones amb diversitat funcional al següent enllaç.

Per a més informació us podeu adreçar de manera presencial a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat ; o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 21 setembre, 2023 - 13:30

Una Festa Major inclusiva i lliure de sexisme

Un any més, arriba una nova edició de la Festa Major. Des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu de que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament, sense ...

dilluns, 18 setembre, 2023 - 14:30

La 20a Trobada de Dones centra la seva mirada en la síndrome de la impostora

Van participar més d’un centenar de dones de la ciutat
L'alcalde, Lluís Mijoler, i la tinent d'alcaldia de Ciutadania, Marisol Rojas, aquest dimecres amb representants de la comunitat marroquina al Prat, Sadek Maimouni, Iman L'Khchin, i Mohsin Maimouni

dimecres, 13 setembre, 2023 - 20:45

L’Ajuntament mobilitza 5.000 euros del fons d’emergències per donar suport a la població del Marroc afectada pel terratrèmol

El Fons Català de Cooperació habilita un compte per tal que la ciutadania...