Esteu aquí

Nova reunió de la comissió d’Accessibilitat de la ciutat

Foto que pertany a la primera reunió de la comissió d'enguany

dimecres, 27 octubre, 2021 - 12:30

El passat 26 d’octubre la comissió d’Accessibilitat, pertanyent al programa municipal de les Persones amb Diversitat Funcional, va celebrar la seva darrera reunió de l’any amb l’objectiu de fer el seguiment de les actuacions que s’estan duent a terme a la nostra ciutat entorn a l’accessibilitat universal.

En primer lloc, es van fer noves propostes d’adequació de les àrees de joc infantils de la ciutat amb l’objectiu millorar encara més la seva accessibilitat. Un exemple va ser la valoració positiva de la propera posada en marxa d’uns pictogrames per tal de millorar el llenguatge inclusiu del parcs, després de dur-se a terme la prova pilot la passada primavera.

Tot seguit, en el marc del proper Pla d’Accessibilitat de la ciutat es van posar sobre la taula les millores que haurien d’adoptar els comerços de la ciutat per tal de garantir l’accessibilitat a tota la ciutadania.

També es va fer una valoració sobre la temporada de bany a la platja del passat estiu. Les noves places de mobilitat reduïda, les passeres adaptades fins a l’aigua, la instal·lació del mòdul de socors accessible així com el nou tòtem i  banderoles informatives han estat molt ben acollides per les persones usuàries. Per l’any 2022 es va recollir la proposta de crear una zona d’ombratge per acabar d’enllestir la zona de bany accessible.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a les persones amb diversitat funcional al següent enllaç.

Per a més informació us podeu adreçar de manera presencial a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat ; o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...
Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...