Esteu aquí

Nova programació de formació contínua per a treballadors i treballadores en actiu

Perquè puguin adquirir, millorar i actualitzar les competències professionals per tal de fer front a les necessitats canviants del mercat laboral i mantenir la seva ocupabilitat

divendres, 25 gener, 2019 - 10:45

El Centre de Promoció Econòmica ha posat en marxa una nova programació de cursos adreçats a persones que estiguin treballant. A l’oferta es poden trobar accions formatives de caràcter transversal com cursos d’idiomes, aplicacions informàtiques o habilitats interpersonals. Enguany s’han programat 9 cursos, dels quals es podran beneficiar un total de 135 alumnes. 

Aquestes formacions estan subvencionades pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en col.laboració amb la Fundació Paco Puerto.

L’objectiu d’aquesta formació és que els treballadors i treballadores 

La programació iniciarà al febrer amb el curs d’anglès B1A de 60 hores de duració, el qual forma part de l’itinerari formatiu per a preparar l’examen PET (Preliminary English Test) i així poder obtenir el certificat oficial segons el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües. Està prevista la realització de dues sessions informatives per aquest curs els propers dies dilluns 28 de gener i dimecres 6 de febrer a les 18 hores al Centre de Promoció Econòmica.

Les persones interessades en poder participar en aquests cursos es poden adreçar al Centre de Promoció Econòmica o realitzar la inscripció on line.

Fulletó informatiu

Document (pdf - 387584 bytes)

Compartir