Esteu aquí

Nova edició de “Sin Valentín”

La jornada tindrà lloc el 18 de febrer a les 17 h al Centre Cívic Palmira Domènech

dijous, 10 febrer, 2022 - 13:30

“L’amor tot ho pot” o “qui t’estima et farà plorar” són algunes de les idees associades al mite de l’amor romàntic que poden normalitzar situacions de dependència emocional i de violència.

Des del Centre Cívic Palmira Domènech i Joves.Prat  amb la col·laboració del programa de Feminismes i LGBTI i del departament de Salut Pública, organitzen la jornada "Sin Valentin", un espai d'oci dirigit al jovent del Prat on construir una mirada crítica per poder identificar els mites de l'amor romàntic.

El dia 18 de febrer a partir de les 17 h les persones joves del municipi podran participar al Centre Cívic  Palmira Domènech de tallers i jocs dinamitzats on es treballarà i reflexionarà al voltant de les diferents maneres de construir les relacions sexoafectives, de la importància de la imatge personal a la nostra societat o de com afecten els estereotips de gènere a l’hora de construir les nostres relacions. 

Tercera edició de la jornada

La jornada, que arriba a la seva tercera edició, torna a la presencialitat després d’un any marcat per la COVID-19. A l’edició de 2021 es van oferir càpsules online on les influèncers Juliana Canet i La Psico Woman reflexionaven entorn les relacions sexoafectives, l’autoestima, el respecte a l’autonomia, la importància dels referents culturals i en definitiva, sobre d'altres maneres de construir les nostres relacions. Les càpsules es poden consultar al web del projecte.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...