Esteu aquí

Nova edició de les jornades d'orientació acadèmica i professional

Se celebraran el 18 de febrer, adreçades a l'alumnat de 2n de batxillerat del Prat

dimecres, 10 febrer, 2016 - 10:00

El dijous 18 de febrer torna una nova edició de les Jornades d'orientació acadèmica i professional (JOAP), adreçades a l'alumnat de 2n de batxillerat de la nostra ciutat.

Les jornades l es organitzen les regidories de Joventut i d'Educació de l'Ajuntament del Prat i els instituts de batxillerat de la ciutat. Es programen dins el marc de treball de la Xarxa d'Orientació del Prat.

En el decurs de les jornades es donarà informació relativa a estudis superiors, amb la participació de professorat de diferents facultats, escoles i centres d'FP de la ciutat així com de joves pratencs que estan seguint o finalitzat estudis superiors.

Com a novetat, toes les jornades es faran al Cèntric i s'utilitzarà la plaça porxada per a ubicar-hi dos Punts d'Orientació Personalitzada que atendran individualment o en petit grup a joves que tinguin dubtes sobre el seu itinerari formatiu i/o professional a seguir.

 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...