Esteu aquí

Nova convocatòria d’ajuts a la contractació per a les empreses i per a les persones a l'atur que vulguin emprendre

Els ajuts es poden sol·licitar fins al 30 de setembre a la seu electrònica de l’Ajuntament del Prat de Llobregat

divendres, 9 setembre, 2022 - 10:00

 

L'Ajuntament del Prat, en el marc del Pla d’actuació municipal 2020-2023 i del Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026, va aprovar el passat mes de gener les bases reguladores de les subvencions en l’àmbit del foment de l’ocupació i l’activitat econòmica.

En el marc de les línies de subvenció contemplades per aquestes bases reguladores, figuren dos tipus d'ajut que es podran sol·licitar fins al proper 30 de setembre. D'una banda, les empreses poden sol·licitar ajuts per la contractació de persones del municipi en situació d’atur de fins 5.000 € . Es podran demanar en aquells casos,  en què es contracti de manera indefinida a persones de col·lectius d’especial protecció. Podeu consultar els ajuts i els requisits aquí.

D'altra banda, les persones en situació d'atur podran sol·licitar ajuts per  iniciar una nova activitat econòmica, que comptaran amb una subvenció del 80% de les despeses necessàries per a la seva posada en marxa, de fins a un màxim de 4.000 €. Podeu consultar els ajuts i els requisits aquí.

Per a més informació podeu consultar el web, aquest tríptic o adreçar-vos al Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat (c/de les Moreres, 48 / Telf. 93 478 68 78 / oae@elprat.cat).

 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 19 setembre, 2022 - 12:00

Nova convocatòria del projecte Niu Incubadora Social per donar suport a iniciatives i idees emprenedores en l'àmbit de l'economia solidària al Prat

El projecte Niu Incubadora Social llança una nova convocatòria per donar...

dimarts, 26 juliol, 2022 - 15:00

La gastronomia i la natura de proximitat, protagonistes de la guia “L'Estiu al Baix Llobregat. Next Llobregat!”

Sota el títol “BenvinGUST!”, BCN Content Factory, amb la col·laboració del...

divendres, 15 juliol, 2022 - 10:00

Arrenca un programa estatal per fomentar solucions digitals per a empreses i persones autònomes

El Programa Kit digital pretén subvencionar la implantació de solucions...