Esteu aquí

Nous horaris i condicions a l'Hospital de Bellvitge

A partir d'avui 14 de febrer es torna a permetre l'entrada d'una persona acompanyant en àrees no covid, de 13 a 15 h

dilluns, 14 febrer, 2022 - 13:00

La progressiva millora de la situació epidemiològica els darrers dies permet recuperar l’accés d’una persona acompanyant durant l’ingrés a Hospitalització, Unitats de Crítics i Semicrítics a les àrees no covid. Els/les pacients ingressats/ades a les àrees no covid podran rebre una persona acompanyant cada dia, de dilluns a diumenge, entre les 13 i les 15 h. Per tal de garantir les mesures de protecció davant el SARS-CoV-2, és recomanable que sigui la mateixa persona acompanyant cada dia. Aquest horari també serà vàlid per a la Unitat de Semicrítics.

A la Unitat de Cures Intensives, l’horari de visites serà de 13.30 h a 15 h, tot i que en casos excepcionals i de forma pactada entre l’equip mèdic i les famílies es podrà flexibilitzar aquest horari. En la Reanimació Post Quirúrgica (RPQ) l’horari d’accés de la persona familiar/acompanyant, serà de 19 a 20 h. Excepcionalment, a petició de la família, es permetrà prolongar el temps de visita en el cas del pacients que tenen la targeta CUIDA’m i els/les menors d'edat. D’altra banda, l’accés d’un/a acompanyant a l’Àrea Ambulatòria (Consultes Externes), Gabinets i Urgències es mantindrà com fins ara. A l’àrea covid, com a norma general continuarà sense estar permès l’accés a familiars. Excepcionalment, a petició de la família, i prèvia valoració de l’equip assistencial, es permetrà l’accés d’un/a acompanyant en situacions específiques com ara els/les pacients amb la targeta CUIDA’m o els/les menors d’edat. Es recorda la importància que totes les visites mantinguin les mesures de seguretat durant la seva estada al centre, especialment pel que fa a la mascareta, que s’haurà de mantenir correctament posada en tot moment, tant fora com a dintre de les habitacions. 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 29 novembre, 2022 - 12:30

Arriba la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat

Durant aquest cap de setmana, en el marc de la 49a Fira Avícola, la Granja de la Ricarda acollirà la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat. Un esdeve...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 08:00

Un estil de vida actiu té beneficis per a la cognició, la salut física i mental

Una de les conclusions de la taula rodona celebrada el passat 22 de novembre,...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...