Esteu aquí

Nou videoclip #almeuritme 2017: les músiques que sobrevolen la ciutat

Almeuritme a La Capsa

Procés d'enregistrament #almeuritme 2017

dimarts, 20 juny, 2017 - 12:45

Almeuritme compleix set anys de trajectòria amb el mateix anhel que el va fer néixer l’any 2011: reunir a persones diverses de la nostra ciutat al voltant d’un nexe comú i compartit, la música, una activitat rica i plural que és indissociable de l’entorn on desenvolupa, en aquest cas la ciutat del Prat!

Set anys d’experiències compartides, construïdes al voltant de la celebració del Dia de la Música,  que porten el segell #almeuritme i que un any més lidera La Capsa, juntament amb l’Escola Municipal de Música del Prat i el col·lectiu audiovisual Tots Sants.

En les edicions de 2011 i 2012 Pedro Pina composava un tema a partir dels enregistraments audiovisuals fets per ciutadans. Des de 2013 diferents músics de la ciutat toquen en espais de la ciutat un tema conjunt. Al 2013 va ser Déjame Vivir con Alegría de Vainica Doble i el 2014 Pon tu Mente al Sol de El Niño Gusano, el 2015 el tema va ser Magic, una cançó del grup Chucho, al 2016 el tema triat va ser  Alegria del grup mallorquí Antònia Font.

Un cop més, aquest any, Tot Sants ha estat passejant i xerrant amb gent del Prat. Micròfon a la mà, han demanat als ciutadans quines han estat les cançons que han marcat la seva vida, aquelles que per un motiu o un altre, han fet de banda sonora de les seves memòries.

Una trentena de músics han donat forma a aquesta aventura interpretant una selecció de temes d’estils i sensibilitats diverses.

El resultat es va presentar el dimarts 20 de juny a La Capsa.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...
Exposició Indisciplinats a la Biblioteca Antonio Martín

dijous, 24 novembre, 2022 - 10:00

La Biblioteca Antonio Martín, Indisciplinada

La biblioteca recolza amb el seu fons el festival Indisciplinats, propostes...