Esteu aquí

Nou horari i zonificació de la pesca amb canya a la platja del Prat

TEMES: Urbà

A la platja d'ús públic només es podrà pescar de nit durant la temporada de bany

dijous, 24 maig, 2012 - 12:40

Com cada any, l'Ajuntament del Prat ha redactat un pla d'usos del litoral que ordena els aprofitaments que es poden fer a les nostres platges, que va ser aprovat per la Junta de Govern Local del 19 de març passat. Dins d'aquest ordenament públic s'inclou la zonificació de la pesca amb canya a la nostra platja.

El criteri que sempre ha presidit aquesta ordenació ha estat fer compatibles al màxim els diferents usos públics que es donen simultàniament a la platja i poder adequar-los al procés de recuperació del seu ús social, que va començar amb la posada en funcionament de la depuradora del Prat l'any 2001 i la consegüent millora de la qualitat de les aigües marines. 

De vuit del vespre a vuit del matí
Com es mostra en el mapa situat a peu de pàgina, aquesta temporada 2012 hi ha una novetat pel que fa a la zonificació de la pesca amb canya: com passa a totes les platges metropolitanes, l'horari s'ha unificat i en els més de tres quilòmetres i mig de platja amb ús públic (des de la platja naturista fins a la platja dels militars, ambdues incloses) la pesca està permesa durant la temporada de bany (del 16 de maig al 15 de setembre) només de 20 h del vespre a 8 h del matí. La resta de l'any, la pesca es permetrà permanentment en tota la platja d'ús públic, com fins ara.

El respecte d'aquestes normes per part de tothom ha de permetre que puguem gaudir de forma ordenada de la platja del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 agost, 2019 - 09:15

Els dies 7, 8, 11 i 12 es farà tractament fitosanitari d'arbrat urbà

Les operacions es duran a terme en horari nocturn i l'objectiu és eliminar...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

Nova tongada d'asfaltatge de carrers durant l'estiu

Durant les properes setmanes, l'Ajuntament asfaltarà diversos trams de carrers a la ciutat, que durant els treballs quedaran tallats al trànsit: · Del dim...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

L'Ajuntament instal·la dues taules per jugar a escacs al carrer

Properament col·locarà tres taules de ping-pong