Esteu aquí

Nou curs sobre coneixements laborals vinculat al Servei de Primera Acollida a persones nouvingudes

Les persones interessades a participar-hi poden posar-se en contacte amb el Programa Municipal de Nova Ciutadania

dimecres, 7 abril, 2021 - 12:00

El proper dilluns 12 d’abril comença un nou curs vinculat al Servei de Primera Acollida a Persones immigrades i retornades a Catalunya. El curs es farà en línia i està organitzat pel Centre d’Informació per a Treballadors Estrangers (CITE) en col·laboració amb el Programa Municipal de Nova Ciutadania i té una durada de 15 hores.

Els continguts del curs es basaran en la normativa d’estrangeria i la normativa laboral. També es tractarà el funcionament del mercat laboral, la recerca de feina així com els serveis públics relacionats amb la contractació i la inserció laboral.

El curs començarà el proper dilluns 12 d’abril i acabarà el dia 26 del mateix mes. L’horari serà, els dilluns i els dijous de 17 a 20 h.  

Les persones interessades a participar-hi es poden inscriure enviant un correu a l’adreça: novaciutadania@elprat.cat o trucant al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...