Esteu aquí

Nois i noies irlandeses visiten el Prat per l’intercanvi educatiu

Després de passar una setmana a Fingal (Irlanda) ara són els i les joves del Prat els qui reben als seus companys d’experiència educativa

Imatge de la visita d'estudiants del Prat a Fingal.

Imatge de la recent visita d'estudiants del Prat a Fingal.

dilluns, 3 abril, 2017 - 09:00

Avui arriben al Prat estudiants de Fingal (Irlanda) per començar la segona part de l’intercanvi educatiu que va començar el mes de gener passat. 

Activitats previstes

Tal i com van fer els estudiants pratencs durant la seva estada a Fingal, l’alumnat irlandès té per davant una agenda plena d’activitats per conèixer la nostra ciutat i la nostra cultura. L’agenda inclou activitats musicals a l’Escola Municipal de Música, una visita a Barcelona organitzada per l’alumnat pratenc, activitats aquàtiques com windsurf, kayak o paddle surf, la creació d’una Performance alumnat Prush 2017 i el tradicional Aplec de Germanor Prush.

10 anys d’intercanvis 

Amb la d’enguany, ja són deu les edicions on l’alumnat de batxillerat de la nostra ciutat ha participat en els intercanvis educatius amb Fingal, que van començar l'any 2008.

L’objectiu d’aquests intercanvis és la millora de les seves competències comunicatives en llengua anglesa exposant-se en situacions reals i significatives, alhora que els hi aporta una experiència vital que els acompanyarà tota la vida. 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 26 novembre, 2021 - 18:15

El Prat es mobilitza per dir prou a les violències masclistes

Activitats fins a mitjans de desembre

divendres, 26 novembre, 2021 - 10:00

El Pla Local de Joventut del Prat, presentat a l’Infòrum 2021

L’Infòrum té com a objectiu generar un espai de debat per a professionals de...