Esteu aquí

Neix una plataforma ciutadana contra el projecte Eurovegas

TEMES: Urbà

Asseguren que el Baix Llobregat no es beneficiaria de la creació de llocs de treball i demanen més protecció per a les zones naturals i agrícoles

dimarts, 20 març, 2012 - 10:20

Un centenar d'entitats del Baix Llobregat han constituït la plataforma "Aturem Eurovegas", que vol coordinar les accions que es duran a terme per manifestar la seva oposició a la possibilitat de construir aquest gran projecte d'oci al delta del Llobregat, ocupant bona part del Parc Agrari.

La plataforma, que assegura que el territori no es beneficiaria de la creació de llocs de treball, demana a la Generalitat més protecció per als espais naturals i agrícoles del delta del Llobregat.

Durant el mes d'abril, la plataforma farà diverses accions lúdiques per mostrar la seva oposició al projecte, com una marxa amb bicicleta o a peu des de diferents punts de la comarca fins als terrenys proposats per acollir el complex.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 agost, 2019 - 09:15

Els dies 7, 8, 11 i 12 es farà tractament fitosanitari d'arbrat urbà

Les operacions es duran a terme en horari nocturn i l'objectiu és eliminar...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

Nova tongada d'asfaltatge de carrers durant l'estiu

Durant les properes setmanes, l'Ajuntament asfaltarà diversos trams de carrers a la ciutat, que durant els treballs quedaran tallats al trànsit: · Del dim...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

L'Ajuntament instal·la dues taules per jugar a escacs al carrer

Properament col·locarà tres taules de ping-pong