Esteu aquí

Música de tancament

Música de tancament

dijous, 30 setembre, 2021 - 10:00

El temps és relatiu. Segons el nostre ús dels segons i minuts, passarà més o menys ràpid. A la Biblioteca sembla que els temps es detingui, però no és així, les agulles marquen inexorablement l'esdevenir del temps, segon rere segon tot arriba -o en aquest cas- tot passa.

Una cosa és segura i esdevé tradició a la biblioteca: 15 minuts abans de tancar l'equipament, sona música per avisar als/els usuaris que estiguin en ple estat de concentració que és hora de tancar els llibres i ordinadors. Aquest sistema d'avís es fa servir diàriament des de fa temps i ajuda a donar a conèixer el fons de música, situat a la primera planta, que ofereix una selecció àmplia i variada de músiques de tots els estils i per a tots els gustos.

Des de la biblioteca es relaciona aquesta música amb algun esdeveniment cultural a la ciutat, un concert o projecció d'una òpera o bé una efemèride d'algun grup, cantant o treball discogràfic. D'aquesta manera, al llarg de la setmana, s'escolta un o diversos treballs de l'artista o grup seleccionat.

A l'entrada de la biblioteca, al taulell de préstec, s'exposa la selecció de llibres, DVD i CD de la música triada, amb un cartell explicatiu sobre el grup o cantant, la tipologia musical o bé la biografia de l'artista. Tots els documents es poden agafar en préstec per saber més del grup o disc escollit.

Que no pari la música.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 09:30

L'Escola Sona retorna a La Capsa

Primer concert dels combos de L'Escola d'Arts en Viu d'aquest curs 21-22

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...

dijous, 2 desembre, 2021 - 15:30

La cafeteria del Ribera s'inaugura al desembre a càrrec de la Fundació Rubricatus

Convidem al veïnat a fer propostes per trobar el millor nom pel projecte