Esteu aquí

Millores al servei de radiologia del CAP Disset de Setembre

El servei és ara més eficient i còmode, tant pels ciutadans com per al personal assistencial.

dimarts, 17 novembre, 2009 - 12:00

El centre d'atenció primària CAP Disset de Setembre, conegut per molta gent com "l'ambulatori vell", ha introduït diverses millores en el seu servei de radiologia.

Així, s'ha digitalitzat tot el procés de revelat, cosa que permet als metges poder veure mitjançant pantalles especials les imatges preses de cada pacient. Podem millorar-les i afinar més el diagnòstic i el tractament posterior. D’aquesta manera  garantim el benestar i la curació. Aquest fet també ha permès reduir considerablement la utilització d'elements nocius pel medi ambient (ja no es fan servir ni líquids de revelat ni el nitrat de plata de les plaques, que són tòxics) així com també, la gran quantitat de paper i sobres on anaven els informes radiològics.

La digitalització també suposa la intercomunicació amb altres serveis, com el de l'hospital de Bellvitge (hospital de referència per a la població del Prat) i d’Institut Català d’Oncologia per la Detecció Precoç del Càncer de mama i d’aquesta manera fer-lo curable. Aquest fet representa un gran avantatge ja que qualsevol metge o metgessa de qualsevol centre pot veure quasi al instant la imatge i l’historial de cada pacient del Prat.

També s'ha canviat el tub de radiologia per un de nou cosa que permet més comoditat i seguretat al ciutadà alhora de fer-se una radiografia, com pujar i baixar de la taula de l'aparell, com fer l’exploració còmodament en cadira de rodes sense moure’s i altres avantatges. També habilitant la sala, modernitzant-la i innovant-la perquè aquesta sigui molt més agradable per tothom.

Així mateix s’ha canviat l’aparell per fer les ecografies amb prestacions tecnològiques d’última generació.

Totes aquestes millores permeten una millora de prestacions dels serveis als ciutadans després d’haver col·locat el servei de radiologia amb una tecnologia puntera dins del nostre entorn, ja pròpia del segle XXI.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...