Esteu aquí

Millores al parc nou

El parc més gran del Prat està sent sotmès a diverses millores. Les obres, que convertiran el camp de futbol de la ronda del Sud en tres pistes poliesportives que s'integraran al parc, tenen un pressupost de 693.548 euros i acabaran el novembre.

dimarts, 1 octubre, 2002 - 02:00

La transformació del que fins ara era camp de futbol permetrà unificar la nova tanca amb la de la resta del parc, tot enretirant-se del carrer i permetent que la vorera de la ronda del Sud recuperi la seva amplada. Altres millores són la construcció d'un edifici que acollirà un magatzem i els vestidors dels empleats del manteniment del parc, prop del camí de Cal Monés. Una altra novetat és un espai de 600 m 2 reservat per als gossos (no serà un pipi-can), ubicat al costat dels nous camps esportius i amb accés des de la ronda del Sud. Per la seva banda, el restaurant tindrà accés des de la carretera de l'Aviació i no per la porta de servei, com fins ara.
També es millorarà la il·luminació del parc i es renovarà el clavegueram per millorar el drenatge. Finalment, es posaran quatre noves barbacoes (tres a prop del camí de Cal Monés i una prop de la carretera de l'Aviació) i les actuals es repararan. Les noves barbacoes aniran acompanyades de noves taules i cadires.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 gener, 2020 - 14:45

Enquesta telefònica sobre les condicions de vida al Prat

Encarregades per l'Observatori Social de l'Ajuntament

dimarts, 21 gener, 2020 - 13:00

En marxa els cursos d’hivern per a entitats

Formacions sobre el certificat digital, com obtenir subvencions municipals o ...

dimarts, 21 gener, 2020 - 12:45

Èxit de participació de la celebració de l’any nou xinès

És la primera vegada que es fa al Prat