Esteu aquí

Millores al parc nou

El parc més gran del Prat està sent sotmès a diverses millores. Les obres, que convertiran el camp de futbol de la ronda del Sud en tres pistes poliesportives que s'integraran al parc, tenen un pressupost de 693.548 euros i acabaran el novembre.

dimarts, 1 octubre, 2002 - 02:00

La transformació del que fins ara era camp de futbol permetrà unificar la nova tanca amb la de la resta del parc, tot enretirant-se del carrer i permetent que la vorera de la ronda del Sud recuperi la seva amplada. Altres millores són la construcció d'un edifici que acollirà un magatzem i els vestidors dels empleats del manteniment del parc, prop del camí de Cal Monés. Una altra novetat és un espai de 600 m 2 reservat per als gossos (no serà un pipi-can), ubicat al costat dels nous camps esportius i amb accés des de la ronda del Sud. Per la seva banda, el restaurant tindrà accés des de la carretera de l'Aviació i no per la porta de servei, com fins ara.
També es millorarà la il·luminació del parc i es renovarà el clavegueram per millorar el drenatge. Finalment, es posaran quatre noves barbacoes (tres a prop del camí de Cal Monés i una prop de la carretera de l'Aviació) i les actuals es repararan. Les noves barbacoes aniran acompanyades de noves taules i cadires.

Compartir

Noticies relacionades

Tall camí Marina

divendres, 24 setembre, 2021 - 08:15

Tall al camí de la Marina

Es tracta d’un dels accessos més habituals per arribar als Espais Naturals...

dijous, 23 setembre, 2021 - 15:15

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

Com cada any, al mes de setembre es realitza la Trobada de Dones. Un espai de retrobament després de l’estiu, que representa l’inici dels curs feminista al municipi. ...