Esteu aquí

Millores al parc nou

El parc més gran del Prat està sent sotmès a diverses millores. Les obres, que convertiran el camp de futbol de la ronda del Sud en tres pistes poliesportives que s'integraran al parc, tenen un pressupost de 693.548 euros i acabaran el novembre.

dimarts, 1 octubre, 2002 - 02:00

La transformació del que fins ara era camp de futbol permetrà unificar la nova tanca amb la de la resta del parc, tot enretirant-se del carrer i permetent que la vorera de la ronda del Sud recuperi la seva amplada. Altres millores són la construcció d'un edifici que acollirà un magatzem i els vestidors dels empleats del manteniment del parc, prop del camí de Cal Monés. Una altra novetat és un espai de 600 m 2 reservat per als gossos (no serà un pipi-can), ubicat al costat dels nous camps esportius i amb accés des de la ronda del Sud. Per la seva banda, el restaurant tindrà accés des de la carretera de l'Aviació i no per la porta de servei, com fins ara.
També es millorarà la il·luminació del parc i es renovarà el clavegueram per millorar el drenatge. Finalment, es posaran quatre noves barbacoes (tres a prop del camí de Cal Monés i una prop de la carretera de l'Aviació) i les actuals es repararan. Les noves barbacoes aniran acompanyades de noves taules i cadires.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 juliol, 2020 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja és excel·lent per al bany, segons la darrera analítica

L'Ajuntament ha establert a la platja totes les mesures necessàries per...

divendres, 3 juliol, 2020 - 12:30

Agents per a la convivència expliquen les mesures de seguretat sanitària als espais públics

Contacten amb la població als indrets més concorreguts de la ciutat per...

divendres, 3 juliol, 2020 - 11:15

Donacions de sang prèvia reserva

Després d'uns mesos sense fer-se'n, tornen el dilluns i el dimecres 6 i 8 de...