Esteu aquí

Més d’una vintena d'artistes graven una cançó contra l'ampliació de l'aeroport

Amb el títol "Som Natura!", la peça musical compta amb veus reconegudes com Lluís Llach, Quimi Portet, Roger Mas, Guillem Solé (Buhos), Lídia Pujol, Natxo Tarrés, Gerard Quintana, Sicus Carbonell, Marc Martinez o Mone Teruel

Alguns dels artistes participants van presentar la iniciativa al Mirador de l'Illa, ahir 7 de setembre, Dia Internacional de l'Aire Net.

dimecres, 8 setembre, 2021 - 08:15

Amb el suport dels ajuntaments del Prat i de Barcelona, l’expresident de l'Associació de cantants Lluís Marrasé (Creu de Sant Jordi, Premi Barnasants a l’Activisme Cultural) ha impulsat la iniciativa "Som Natura!", títol de la cançó que ha compost per contribuir a denunciar els plans d'ampliació de l'aeroport per part d'Aena, que suposarien la destrucció de l'espai natural protegit de la Ricarda.

Diverses veus i grups representatius del panorama musical català s'han afegit a la iniciativa i interpretaran col·lectivament la cançó. Els arranjaments i producció musical estan a càrrec de Joan Vinyals (guitarrista i productor de Juan Perro/Santiago Auserón), els arranjaments de corda són de Joan Albert Amargós (Premi Nacional de Música,  Premi Ciutat de Barcelona d’Espanya, Millor Disc de l’Any), els teclats de Josep Mas "Kitflus" (director musical de Joan Manuel Serrat), la guitarra acústica de Pep Sala i la direcció vocal de l’actriu i cantat Mone Teruel. Entre els intèrprets participants ja hi ha confirmats Lluís Llach, Gerard Quintana, Lídia Pujol, Quimi Portet, Roger Mas, Guillem Solé (Buhos), Sicus Carbonell, Marc Martínez i Natxo Tarrés. La llista no està encara tancada i s'espera que aviat s'hi afegeixi una figura internacional. 

S'espera poder presentar el videoclip de la cançó el 2 d'octubre, Dia Internacional de les Aus. Els beneficis que produeixi la comunicació i comercialització aniran íntegrament destinats a diverses entitats ambientals de defensa del delta del Llobregat. 

Compartir

Noticies relacionades

Prat Nocturn 2022

dijous, 22 setembre, 2022 - 14:00

Prop de 2.000 persones participen a la darrera edició del Prat Nocturn

El Prat Nocturn és un itinerari teatralitzat sobre la història del Prat on es...

dimarts, 20 setembre, 2022 - 11:00

Creació, art i artesania als tallers de L'Aparador de la Festa Major del Prat

L'Aparador se celebra el diumenge 25, d'11 a 20 h, en una nova ubicació: els...

dilluns, 19 setembre, 2022 - 12:30

Nova convocatòria de places de voluntariat al CRAM

L’Ajuntament del Prat subvenciona quatre places de voluntariat per al...