Esteu aquí

Més de 300 persones participen a l’Apropa’t i Opina

Bona valoració de la primera edició d’aquesta nova iniciativa

Imatge del resultat de la intervenció artística a "Apropa't i opina", juny 2019

divendres, 5 juliol, 2019 - 15:00

La setmana passada a la pl. Catalunya va tenir lloc una nova iniciativa posada en marxa pel Programa de Convivència i Civisme, l’apropa’t i opina: Espai de convivència.

Un nou espai, obert a tota la ciutadania, per participar, debatre, escoltar i parlar sobre la convivència a la nostra ciutat. Al voltant d’un sofà s’han organitzat, durant 5 dies, un seguit de dinàmiques i activitats en col·laboració amb entitats, ciutadania i serveis municipals.

La convivència a les comunitats de veïns i veïnes, la tinença d’animals, els usos de l’espai públic i la diversitat han estat els principals temes tractats al sofà de la convivència. Art urbà, circuit amb gossos, circuit d’accessibilitat, el conte d’El Pintxo, el gall potablava... són algunes de les activitats a les que han assistit les més de 300 persones que han participat a la primera edició de l’apropa’t i Opina: Espai de convivència.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:30

El Prat commemora el Dia Internacional contra la LTGBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar...
-banner_ajuts-485x475px.jpg

dijous, 6 maig, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament de l’ajut per les activitats d’estiu 2021

Algunes entitats tornaran a oferir el servei d’acollida