Esteu aquí

Més de 30 joves participen als tallers de català d’estiu

dijous, 27 juliol, 2023 - 14:30

Durant tot el mes de juliol, l’Ajuntament del Prat ha organitzat uns tallers de català d’estiu per a joves que s’han incorporat al sistema educatiu català durant el curs 2022-23.

En total, han participat més de 30 joves en aquesta activitat que té per objectiu facilitar la seva adaptació a la vida escolar i a la nostra ciutat.

El curs ha combinat classes teòriques i pràctiques de llengua catalana amb activitats de coneixement de la ciutat i dels seus equipaments.

Per exemple, han fet visites al Serveis de Joventut del Lloro; a la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’animals (CRAM) situada a la platja del Prat; al CEM Estruch i també al museu del CosmoCaixa, a Barcelona, entre d’altres.

L’activitat s’ha dut a terme des de l’Àrea de Benestar, Polítiques d’Igualtat i Ciutadania i amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística de la ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 21 setembre, 2023 - 13:30

Una Festa Major inclusiva i lliure de sexisme

Un any més, arriba una nova edició de la Festa Major. Des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu de que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament, sense ...

dilluns, 18 setembre, 2023 - 14:30

La 20a Trobada de Dones centra la seva mirada en la síndrome de la impostora

Van participar més d’un centenar de dones de la ciutat
L'alcalde, Lluís Mijoler, i la tinent d'alcaldia de Ciutadania, Marisol Rojas, aquest dimecres amb representants de la comunitat marroquina al Prat, Sadek Maimouni, Iman L'Khchin, i Mohsin Maimouni

dimecres, 13 setembre, 2023 - 20:45

L’Ajuntament mobilitza 5.000 euros del fons d’emergències per donar suport a la població del Marroc afectada pel terratrèmol

El Fons Català de Cooperació habilita un compte per tal que la ciutadania...