Esteu aquí

Més de 150 dones ja han estat ateses al servei d'informació

TEMES: Persones,Dones

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones, ubicat a les Cases d'en Puig, va entrar en servei el mes de febrer passat.

divendres, 17 setembre, 2010 - 10:45

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones, SIAD, ha atès durant els sis primers mesos de funcionament més de 150 visites. Aquest servei s'adreça a les dones per potenciar els seus processos d’autonomia, lluitar contra les desigualtats de gènere i oferir informació i atenció a qui ho demani.

El SIAD, que va entrar en servei el mes de febrer passat, ofereix una àmplia oferta de serveis a les dones del municipi. Dues de les qüestions més recurrents són les consultes sobre separacions i divorcis i les supervisions dels convenis reguladors. Els maltractaments són el tercer tema de consulta. També s'hi ofereix ajuda per superar depressions, pors i angoixes.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...