Esteu aquí

Més de 10.200 persones ateses pel Servei d'Acció Social del Prat el 2018

Aquesta dada representa el 16 % del total de la població del Prat

dilluns, 14 octubre, 2019 - 10:15

L’any 2018, un total de 10.226 persones del Prat van ser ateses pel Servei d’Acció Social de l'Ajuntament del Prat. Aquesta dada representa el 15,9 % del total de població del municipi.

El 24 % de les persones ateses van rebre atenció i tràmits relacionats amb les situacions de dependència, discapacitats i/o la manca d’autonomia. El 30 % de les persones van necessitar respostes i intervencions relacionades amb mancances i dificultats derivades d’aspectes relacionals, familiars i de la comunitat. La resta van ser necessitats de caire econòmic.

Un dels serveis i prestacions més utilitzats del Servei d’Acció Social és el Servei de Teleassistència per a la gent gran. Aquest servei permet que les persones grans que viuen soles a casa puguin disposar d’un dispositiu d’avís directe amb professionals d’atenció i salut.

Un segon gruix important són els ajuts a la infància i l’adolescència en beques d’estiu, menjador i extraescolars i que complementen els ajuts universals per a persones vulnerables.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 20 novembre, 2019 - 14:15

Més de 30 persones participen a la 2a trobada del cicle “Apropa’t i opina: espai de convivència”

La tinença responsable d’animals en va ser el tema central

dimarts, 19 novembre, 2019 - 13:30

Conveni de l'Ajuntament amb Proactiva Open Arms per a la protecció de persones migrades i refugiades

Lluís Mijoler, alcalde del Prat, i Òscar Camps, president de Proactiva Open...