Esteu aquí

Més actuacions acabades dels pressupostos participatius

Durant les darreres setmanes, han acabat tres projectes que són el resultat dels darrers pressupostos participatius: la reforma de la vorera del carrer de Lo Gaiter, el projecte d’accessibilitat de l’avinguda Verge de Montserrat i la construcció del pas de vianants del Centre Cívic Jardins de la Pau.

Pressupostos participatius

dimecres, 28 setembre, 2022 - 13:30

Finalitzen les actuacions d'alguns projectes petits sorgits dels pressupostos participatius. En primer lloc, s’ha acabat la reforma de la vorera del carrer de Lo Gaiter del Llobregat, entre el Centre Cívic Palmira Domènech i la carretera de la Marina.

En segon lloc, a l’avinguda de Verge de Montserrat s’han afegit diferents elements de mobiliari urbà amb l’objectiu de fer més evidents els desnivells de les voreres, un projecte destinat especialment a persones amb diversitat funcional per millorar la seva mobilitat a la ciutat. En total, s’han instal·lat 6 noves papereres i s'han reubicat 4.

I, en tercer lloc, s’ha construït un pas de vianants elevat al carrer de Tarragona, al costat del Centre Cívic Jardins de la Pau. Amb aquesta última intervenció, s’ha millorat l’accessibilitat i la visibilitat de la zona, al mateix temps que els cotxes es veuen obligats a reduir la seva velocitat i, per tant, extremar al màxim les precaucions al volant.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 7 desembre, 2022 - 09:15

La comunitat d'energia de la ciutat dona els seus primers passos

L'objectiu de la societat és oferir energia neta, social i comunitària i...

dilluns, 5 desembre, 2022 - 15:30

Gairebé 70.000 persones visiten la 49a Fira Avícola, que recupera les xifres pre-pandèmia

L’esdeveniment ha recuperat la xifra de visitants d’edicions prèvies a la...

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre