Esteu aquí

L'OIAC activa la cita prèvia telemàtica

OIAC

dimarts, 30 juny, 2020 - 13:15

A partir de dimecres 1 de juliol, l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) de l'Ajuntament del Prat activarà la cita prèvia telemàtica. Fins ara, la cita prèvia només es podia demanar via telefònica o presencialment.

Qui l'ha de demanar?

Segons la llei, les persones jurídiques, les entitats sense personalitat jurídica i les persones que exerceixin una activitat professional que requereixi estar col·legiada, tenen l'obligació de relacionar-se electrònicament amb les administracions públiques.

S'ha de demanar una cita prèvia per a cada tràmit diferent que es vulgui realitzar.

El dia i l'hora de la cita programada cal dirigir-se amb uns minuts d'antelació a l'OIAC (pl. de la Vila, 1, planta baixa de l'edifici de la Casa de la Vila).

En cas que no pugueu assistir a la cita concertada, anul·leu la cita prèvia i una altra persona podrà aprofitar el vostre torn.

Casos en què no cal cita prèvia

No cal demanar cita prèvia per recollir un justificant/volant d'empadronament, les targetes de transport, o recollir qualsevol documentació que no tingui associat un pagament. En aquests casos ens podem adreçar directament a l'OIAC i serem atesos.

Mascareta i distància de seguretat

Amb motiu de la crisi sanitària per la COVID-19, per anar a l'OIAC cal portar mascareta de protecció, mantenir la distància de seguretat i seguir les indicacions dels cartells i del personal muncipal.
 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 10 setembre, 2020 - 19:15

Lluís Mijoler: “Reivindiquem recursos i finançament per a les ciutats per combatre la crisi defensant la cohesió, la justícia i la vida“

L'alcalde del Prat ofereix un missatge institucional amb motiu de la Diada...

dijous, 10 setembre, 2020 - 09:15

Carmelo Declara pren possessió com a regidor i portaveu municipal de Podemos El Prat

En substitució de Sandra Daza

dimecres, 9 setembre, 2020 - 20:15

El ple del Prat reclama major autonomia financera per als municipis per fer front a la crisi de la Covid

El plenari rebutja que els Ajuntaments hagin de cedir els seus estalvis, tal...