Esteu aquí

L'OIAC activa la cita prèvia telemàtica

OIAC

dimarts, 30 juny, 2020 - 13:15

L'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) de l'Ajuntament del Prat ha activat la cita prèvia telemàtica. Fins al juliol passat, la cita prèvia només es podia demanar via telefònica o presencialment.

Qui l'ha de demanar?

Segons la llei, les persones jurídiques, les entitats sense personalitat jurídica i les persones que exerceixin una activitat professional que requereixi estar col·legiada, tenen l'obligació de relacionar-se electrònicament amb les administracions públiques.

S'ha de demanar una cita prèvia per a cada tràmit diferent que es vulgui realitzar.

El dia i l'hora de la cita programada cal dirigir-se amb uns minuts d'antelació a l'OIAC (pl. de la Vila, 1, planta baixa de l'edifici de la Casa de la Vila).

En cas que no pugueu assistir a la cita concertada, anul·leu la cita prèvia i una altra persona podrà aprofitar el vostre torn.

Casos en què no cal cita prèvia

No cal demanar cita prèvia per recollir un justificant/volant d'empadronament, les targetes de transport, o recollir qualsevol documentació que no tingui associat un pagament. En aquests casos ens podem adreçar directament a l'OIAC i serem atesos.

Mascareta i distància de seguretat

Amb motiu de la crisi sanitària per la COVID-19, per anar a l'OIAC cal portar mascareta de protecció, mantenir la distància de seguretat i seguir les indicacions dels cartells i del personal muncipal.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 3 març, 2021 - 20:00

El plenari municipal del Prat aprova una bateria de mesures en defensa del dret a un habitatge digne

L’Ajuntament demana que la ciutat sigui declarada àrea amb mercat d’habitatge...

dimecres, 3 març, 2021 - 19:00

El Prat regula l’ús de vehicles elèctrics com els patinets i estén la Zona 30 a tota la ciutat a la nova ordenança municipal de circulació

Al ple municipal d’avui, per unanimitat, s’ha aprovat inicialment la nova...

dilluns, 1 març, 2021 - 12:15

L'Ajuntament ofereix ajuts al pagament de l'IBI de 2021

Per a persones en atur de llarga durada, famílies monoparentals i...