Esteu aquí

L’Oficina de Turisme de Can Camins oferirà cendrers per contribuir al bon manteniment de la Platja del Prat

Cendrer platja

dimarts, 18 juny, 2019 - 10:45

L’Ajuntament del Prat ofereix cendrers, des d’ahir dilluns i mentre duri la temporada d’estiu, a totes les persones usuàries de la platja que els vulguin. L’acció té com a objectiu evitar la presència de burilles a la sorra i contribuir a preservar el bon estat de l’entorn en un època en què el litoral pratenc rep moltes visites. Els cendrers es poden recollir ja a l’Oficina de Turisme de Can Camins (Carretera de la Platja, km 4,63) qualsevol dia de la setmana en horari d’11 a 14h. Així mateix, s’oferiran per part de les diverses guinguetes.

Tenir cura de la platja i mantenir-hi una actitud cívica és responsabilitat de tothom qui en fa ús.  En aquest sentit, cal recordar que no es pot llançar brossa ni a la sorra ni a l’aigua i que s’han de fer servir les papereres i els cendrers. Per evitar la generació de residus, sempre és recomanable no optar pels recipients ni embolcalls d’un sol ús. A la dutxa i els rentapeus no es pot utilitzar sabó.

Per gaudir d’una bona convivència en aquest espai, cal tenir present que s’ha de caminar per les passeres, on no poden circular-hi bicicletes, i que s’han d’evitar els equips de música amb altaveus. No es pot accedir a la sorra amb vehicles motoritzats i tampoc no es poden dur gossos i altres mascotes a l’aigua durant la temporada de bany. 

Compartir

Noticies relacionades

Els Espais Naturals del Riu

dijous, 26 novembre, 2020 - 13:45

Tornen les visites guiades als Espais Naturals del Delta del Llobregat amb noves dates i propostes

Aquest cap de setmana es reprèn el cicle després d’una breu aturada a causa...
Camp de Carxofa Prat

dimecres, 18 novembre, 2020 - 09:15

Tret de sortida a la temporada de Carxofa Prat

Ja es poden trobar els primers exemplars d’aquesta emblemàtica hortalissa

dimecres, 14 octubre, 2020 - 12:00

Es reprenen les visites guiades als espais naturals i agrícoles del Delta

Cada cap de setmana s’ofereix l’oportunitat de descobrir alguns dels indrets...