Esteu aquí

L’Oficina de Turisme de Can Camins oferirà cendrers per contribuir al bon manteniment de la Platja del Prat

Cendrer platja

dimarts, 18 juny, 2019 - 10:45

L’Ajuntament del Prat ofereix cendrers, des d’ahir dilluns i mentre duri la temporada d’estiu, a totes les persones usuàries de la platja que els vulguin. L’acció té com a objectiu evitar la presència de burilles a la sorra i contribuir a preservar el bon estat de l’entorn en un època en què el litoral pratenc rep moltes visites. Els cendrers es poden recollir ja a l’Oficina de Turisme de Can Camins (Carretera de la Platja, km 4,63) qualsevol dia de la setmana en horari d’11 a 14h. Així mateix, s’oferiran per part de les diverses guinguetes.

Tenir cura de la platja i mantenir-hi una actitud cívica és responsabilitat de tothom qui en fa ús.  En aquest sentit, cal recordar que no es pot llançar brossa ni a la sorra ni a l’aigua i que s’han de fer servir les papereres i els cendrers. Per evitar la generació de residus, sempre és recomanable no optar pels recipients ni embolcalls d’un sol ús. A la dutxa i els rentapeus no es pot utilitzar sabó.

Per gaudir d’una bona convivència en aquest espai, cal tenir present que s’ha de caminar per les passeres, on no poden circular-hi bicicletes, i que s’han d’evitar els equips de música amb altaveus. No es pot accedir a la sorra amb vehicles motoritzats i tampoc no es poden dur gossos i altres mascotes a l’aigua durant la temporada de bany. 

Compartir

Noticies relacionades

30è concurs fotogràfic Delta del Llobregat

dimecres, 13 octubre, 2021 - 11:45

Últimes setmanes per participar al 30è Concurs Delta del Llobregat

Es poden enviar fotografies fins al 31 d’octubre
Tall camí Marina

divendres, 24 setembre, 2021 - 08:15

Tall al camí de la Marina

Es tracta d’un dels accessos més habituals per arribar als Espais Naturals...
Avió Monocoque, al Centre Cultural Aeronàutic

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:30

Reobre al públic l’exposició ‘100 anys d’aviació’ al Centre Cultural Aeronàutic del Prat

Es pot visitar cada dissabte i diumenge a partir d’aquest mes de setembre