Esteu aquí

L’oficina de turisme de Can Camins obre de nou al públic

També es pot tornar a gaudir de les vistes privilegiades del Mirador de l’Illa, al qual s’accedeix a través del centre d’informació turística

dimecres, 8 juliol, 2020 - 10:15

L’oficina d’informació turística de Can Camins va tornar a obrir les portes el passat 6 de juliol, després de més de tres mesos tancada al públic. L’horari d’atenció és el mateix que abans de la crisi sanitària, de dilluns a diumenge d’11 a 14 hores.

Per garantir la seguretat de visitants i treballadors cal seguir una sèrie de mesures higièniques i de distanciament. Poden entrar al local, com a màxim, tres persones a la vegada, cinc si són de la mateixa unitat domèstica, i és obligatori dur mascareta i rentar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que es proporciona allà mateix.

Situada a la carretera de la Platja, davant de la pineda de Can Camins, l’oficina de turisme proporciona als visitants tota la informació necessària per gaudir dels espais naturals, els edificis d’interès, els miradors, els itineraris, la gastronomia i les activitats culturals pratenques.

El mirador més alt del delta del Llobregat

A través de l’oficina de Can Camis es pot accedir al Mirador de l’Illa que, amb una alçada aproximada de 20 metres, ofereix unes vistes magnífiques dels elements més emblemàtics de la zona, com la pineda, la platja del Prat, la finca de la Ricarda o la casa Gomis i la seva espectacular coberta ondulada.

El Mirador de l’Illa es pot visitar durant l’horari d’obertura de l’oficina de turisme i les normes de seguretat són les mateixes. Durant l’agost només s’hi podrà accedir els dissabtes i els dies festius.

Compartir

Noticies relacionades

Casa Gomis

dimecres, 14 octubre, 2020 - 08:00

Gran èxit d’assistència a les primeres visites a la Casa Gomis amb les noves mesures de seguretat

Aquest octubre s’ha organitzat una visita addicional per donar resposta a l...

divendres, 2 octubre, 2020 - 12:30

Acaba una temporada de platja marcada per les mesures contra la COVID-19

La qualitat de l'aigua per al bany s'ha mantingut en nivells excel·lents...

divendres, 18 setembre, 2020 - 09:00

La qualitat de l'aigua de la platja del Prat es manté en nivells excel·lents per al bany

Cal mantenir-hi totes les mesures de seguretat establertes per evitar la...