Esteu aquí

Lliuren claus de 71 habitatges a St. Cosme

La remodelació del barri enceta la recta final

divendres, 22 novembre, 2002 - 01:00

Avui, divendres 22 de novembre, a dos quarts de dotze del matí, s'ha efectuat el lliurament de les claus de 71 nous habitatges de la primera etapa de la setena fase del Programa de Remodelació de Sant Cosme, impulsat per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament del Prat de Llobregat. Els nous habitatges s'han lliurat als veïns del barri que vivien en els blocs coneguts com les 801. Aquests blocs tenen dèficits estructurals importants, per la qual cosa han de ser enderrocats per tal que la Generalitat pugui iniciar la construcció de més habitatges nous, en el que ja serà la segona etapa de la setena i última fase del Programa de Remodelació.

Els 71 habitatges estan repartits en quatre blocs, que agrupen tretze comunitats veïnals integrades per entre cinc i sis veïns, els quals s'han agrupat voluntàriament per comunitats veïnals, tal i com es porta fent des de la primera fase de remodelació.

Totes les escales estan formades per una planta baixa i dos pisos d'alçada. Els pisos tenen de de tres o quatre dormitoris, amb unes superfícies que oscil·len entre els 64,70 m2 els més petits i els 82.66 m2 els més grans. Els aparcaments són a la via pública, i s'ha construït un espai de "jocs infantils".

D'altra banda, per a poder tirar endavant el procés de reallotjament dels veïns, fa unes setmanes es va haver de desallotjar, per la via judicial, alguns habitatges que havien estat ocupats de forma il·legal.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 gener, 2020 - 13:15

Activitat per a joves amb motiu del Dia de la Mediació

Al Prat se celebrarà amb un teatre-fòrum per a joves sobre gestió de conflictes

dimecres, 15 gener, 2020 - 14:15

Dijous i divendres, treballs de manteniment del paviment al c. Lleida

Talls de trànsit, prohibicions d'estacionament i desviament d'autobusos

dimecres, 15 gener, 2020 - 13:15

Acaben les obres de remodelació dels carrers Girona i Tortosa

Les obres havien restat un temps inacabades a causa de la no execució dels...