Esteu aquí

Lliuren claus de 71 habitatges a St. Cosme

La remodelació del barri enceta la recta final

divendres, 22 novembre, 2002 - 01:00

Avui, divendres 22 de novembre, a dos quarts de dotze del matí, s'ha efectuat el lliurament de les claus de 71 nous habitatges de la primera etapa de la setena fase del Programa de Remodelació de Sant Cosme, impulsat per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament del Prat de Llobregat. Els nous habitatges s'han lliurat als veïns del barri que vivien en els blocs coneguts com les 801. Aquests blocs tenen dèficits estructurals importants, per la qual cosa han de ser enderrocats per tal que la Generalitat pugui iniciar la construcció de més habitatges nous, en el que ja serà la segona etapa de la setena i última fase del Programa de Remodelació.

Els 71 habitatges estan repartits en quatre blocs, que agrupen tretze comunitats veïnals integrades per entre cinc i sis veïns, els quals s'han agrupat voluntàriament per comunitats veïnals, tal i com es porta fent des de la primera fase de remodelació.

Totes les escales estan formades per una planta baixa i dos pisos d'alçada. Els pisos tenen de de tres o quatre dormitoris, amb unes superfícies que oscil·len entre els 64,70 m2 els més petits i els 82.66 m2 els més grans. Els aparcaments són a la via pública, i s'ha construït un espai de "jocs infantils".

D'altra banda, per a poder tirar endavant el procés de reallotjament dels veïns, fa unes setmanes es va haver de desallotjar, per la via judicial, alguns habitatges que havien estat ocupats de forma il·legal.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

Sant Joan 2021

divendres, 18 juny, 2021 - 09:00

La platja, tancada la revetlla de Sant Joan per seguretat

A partir de les 8 del vespre no s'hi podrà accedir en cotxe, transport públic...
Ni Un Pam Més

dijous, 17 juny, 2021 - 14:30

L’Ajuntament convida la ciutadania a expressar el rebuig a l’ampliació de l’aeroport i en defensa del Delta penjant domassos al balcó

Se'n podrà recollir un per domicili en diferents espais municipals. La...

dijous, 17 juny, 2021 - 14:00

El certificat digital per a les comunitats veïnals és ja obligatori per fer qualsevol tràmit amb l’administració

Si necessiteu ajuda per obtenir-lo us podeu posar en contacte amb el Servei...