Esteu aquí

Lleugera millora de la situació de la covid a les escoles i instituts del Prat

Tots els centres educatius de la ciutat segueixen oberts

dilluns, 16 novembre, 2020 - 13:15

A data 16 de novembre no hi ha al Prat cap centre educatiu tancat i 15 grups bombolla escolars estan confinats -la setmana passaada n'eren 16. En total, hi ha detectats 136 casos positius de covid-19 entre la comunitat educativa, dels quals 123 són alumnes.

Aquestes dades s’han extret de l’eina informàtica TraçaCovid, que la Generalitat posa a disposició de la població.

Els centres que s’han vist afectats per la presència d’aquests casos positius són les escoles Charles Darwin, El Parc, Jacint Verdaguer, l’Institut Escola Pepa Colomer, el CEE Can Rigol i Galileo Galilei, i els instituts Baldiri Guilera, Ribera Baixa, Les Salines i Salvador Dalí.

La gran majoria de l’activitat lectiva al Prat segueix de forma presencial i es fa amb totes les mesures de seguretat sanitària establertes.

Aplicació del protocol

La detecció de casos positius era una possibilitat prevista i esperada des de l’inici del curs. Per tant, s’ha actuat seguint tots els protocols de prevenció i seguretat sanitària establerts pels centres educatius des de fa setmanes.

Seguint aquests protocols establerts, els centres educatius, en contacte amb els serveis de Salut, han comunicat a les famílies la detecció dels positius, i s’han pres les mesures previstes.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 26 novembre, 2021 - 18:15

El Prat es mobilitza per dir prou a les violències masclistes

Activitats fins a mitjans de desembre

divendres, 26 novembre, 2021 - 10:00

El Pla Local de Joventut del Prat, presentat a l’Infòrum 2021

L’Infòrum té com a objectiu generar un espai de debat per a professionals de...