Esteu aquí

L'Institut Les Salines organitza la tercera edició del Fashion Show

Mostra dels treballs del cicle de grau mig de Perruqueria i cosmètica

dimecres, 9 maig, 2018 - 08:30

L’Institut Les Salines de formació professional ha celebrat la tercera edició del Fashion Show, una mostra dels treballs del cicle de grau mig de Perruqueria i cosmètica. 

Alumnes d'aquest institut i de l’Institut Escola del Prat, així com del col·lectiu Dones sàvies, entre altres, van desfilar durant el Fashion Show. Aquest acte compta cada vegada amb més col·laboració comunitària, així com dels departaments d’Educació de la Generalitat i de l’Ajuntament del Prat i del Pla d’Actuació de Sant Cosme. 

Com a novetat, aquest any l'Institut Les Salines ha col·laborat amb l’Hospital Sant Joan de Déu, ja que la recaptació de diners es donarà per a la construció del Pediàtric Càncer Center Barcelona. La col·laboració s'ha fet mitjançant la venda d’unes polseres, acció emmarcada sota la campanya #paralosvalientes. Properament l’alumnat visitarà l’hospital i farà el lliurament dels diners recaptats.

Tot seguit podeu veure imatges del Fashion Show.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...