Esteu aquí

L'humor com la millor cura: el Ribera s'ha sumat amb SPAI a la 8a Setmana de l'Humor Llatinoamericà

Una proposta impulsada en el marc del projecte 'Bombo al Circ'

"Riures d'Emergència" al Ribera

Media Root

dilluns, 15 novembre, 2021 - 12:30

Del 8 al 13 de novembre s'ha celebrat "Riures d'Emergència", títol de la 8a Setmana de l'Humor Llatinoamericà que organitza Casa Amèrica Catalunya. L’edició del 2021 ha respost a l’excepcionalitat que ha provocat la pandèmia en les vides de tothom i ha comptat amb la participació de quatre pallasses llatinoamericanes que disposen d’una llarga experiència en pallasseria social, la tasca d’aconseguir somriures i riallades en contextos d’urgència emocional, exclusions socials o vulnerabilitat, entre d’altres.

Des del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, i en el marc del projecte "Bombo al Circ", ens hem sumat enguany donant suport i acompanyament a un grup vinculat d'SPAI (Servei Integral per a les Conductes Adictives), que ja realitza altres activitats a l'equipament. El dijous 11 de novembre es va realitzar al Centre Cívic el taller titulat "La risa compañera", conduït per la pallassa xilena Natalia Rammsy. Una activitat enfocada a l'acompanyament des del riure, el joc, les emocions i el treball en equip, on es va crear un espai amorós per compartir, curar, reflexionar i descobrir l'art com una eina de transformació social.

Tal com expliquen des de la Casa Amèrica Catalunya: l’humor, invencible i perpetu, sempre generós, ens recorda que també és aquí per ajudar-nos a refer-nos dels temps o episodis més difícils de la nostra existència. No és dins de cap farmaciola, però actua com el millor dels medicaments.

Compartir

Noticies relacionades

dissabte, 21 maig, 2022 - 12:30

Cos en moviment, molt més que dansa

El grup de participants finalitza el procés d'enguany amb l'acompanyament de...

dijous, 19 maig, 2022 - 16:30

El "metal" pren el protagonisme a La Capsa l’última setmana de maig

Amb l’escriptor Salva Rubio i les bandes Motörhits i Decade of Aggression

dimecres, 18 maig, 2022 - 12:00

'La Cocina de mi Vecina' inicia un nou grup de pràctica els dimarts al matí

L'espai veïnal d'intercanvi de receptes i sabers culinaris us convida a la...