Esteu aquí

L’Hospital de Bellvitge vacunarà sense cita prèvia els pacients i acompanyants que ho desitgin

L’hospital ha començat també a administrar la tercera dosi als pacients immunodeprimits

dijous, 16 setembre, 2021 - 12:00

L’Hospital de Bellvitge obrirà el proper divendres 17 de setembre un dispositiu de vacunació contra la covid-19 sense cita prèvia destinat a vacunar aquells pacients i acompanyants que acudeixin a una visita a l’hospital i no hagin rebut encara cap de les dues dosis. Aquest dispositiu estarà ubicat a la planta baixa de l’edifici de Consultes Externes.

Quan atenguin els pacients a les seves consultes, els professionals assistencials de l’hospital aprofitaran per informar i recomanar als pacients i acompanyants que no hagin rebut la vacuna la possibilitat de rebre la primera dosi de manera ràpida al mateix hospital.

Tercera dosi

Així mateix, des del dilluns 13 de setembre, l’Hospital Universitari de Bellvitge ha començat a administrar la tercera dosi de la vacuna de la covid-19 als col·lectius de risc amb graus elevats d’immunosupressió, com són les persones amb trasplantament d’òrgan sòlid, les receptores de trasplantament de progenitors hematopoètics, i altres pacients en tractament amb determinats fàrmacs, seguint les indicacions aprovades la setmana passada pel Consejo Interterritorial del Sistema Nacional de Salud.

La vacunació és un gest d’una enorme repercussió positiva individual però també un gran gest de solidaritat, ja que contribueix a frenar l’expansió de la malaltia a nivell col·lectiu i a acostar-nos a l’objectiu d’aconseguir la immunitat de grup.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 15 octubre, 2021 - 13:30

L’estudi sobre la comunitat llatinoamericana del Prat entra a la seva fase final

El passat mes de juliol el programa municipal de Nova Ciutadania de les Cases d’en Puig va iniciar una ...

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Obre La Botiga del Prat, on les persones que reben ajuda alimentària són alhora cogestores del projecte

A més de les vies de subministrament d’aliments tradicionals, es proveeix de...

divendres, 15 octubre, 2021 - 08:30

Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Taula rodona amb la col·laboració de l'Institut Català d'Oncologia (ICO), AVV...