Esteu aquí

L’Hospital de Bellvitge restringeix totalment les visites d’acompanyants

A causa del repunt dels contagis de covid entre la població, l'Hospital s'ha vist obligat a prendre aquesta mesura i demana prudència i responsabilitat a la ciutadania

divendres, 9 juliol, 2021 - 09:30

Els darrers dies s'està registrant un repunt dels contagis de covid-19 entre la població, per la qual cosa cal reforçar els comportaments de prudència i responsabilitat. 

Davant d'aquest context, l'Hospital Universitari de Bellvitge, centre sanitari referent de la població del Prat, ha decidit restringir a partir d'avui les visites d'acompanyants.

Les úniques excepcions són els casos de pacients amb targeta sanitària Cuida’m, menors d’edat, pacients dependents per disminució física o psíquica o amb disminució de l’autonomia, que poden tenir un acompanyant. Tanmateix, un cop el pacient arribi al destí, aquest acompanyant haurà de sortir també de l’hospital.

L’Hospital de Bellvitge s’ha vist obligat a adoptar novament aquesta mesura davant la preocupant situació epidemiològica actual, amb l’objectiu de garantir el manteniment d’una assistència de qualitat i segura per a tots els pacients.

Per pal·liar en la mesura del possible aquesta situació, l'Hospital ha reforçat el protocol de canals alternatius d’informació a les familiars dels pacients, en especial la informació telefònica.

L'Hospital ha demanat comprensió i a la responsabilitat de la ciutadania davant d’una mesura que s’ha adoptat pensant en el benefici del pacient.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...
Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...