Esteu aquí

L'Harshafa estrena el seu Canal

Del 22 al 5 de gener els infants podran participar en l'arribada dels Reis al Prat seguint el Canal Harshafa

fabricapalmirareis

dijous, 23 desembre, 2021 - 13:30

L'Harshafa, l'emissària dels Mags d'Orient, ja ha arribat virtualment acompanyada del seus ajudants al Canal Harshafa. Es dóna així tret de sortida a les activitats que giren al voltant de l'arribada dels Reis de 2022.

El Canal de l’Harshafa, és el dispositiu virtual format pel compte d’Instagram i el canal de YouTube de l’Harshafa. Allà els infants podran estar al dia de tot el que  l’equip Harshafa ha preparat per donar la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar el dia 5 de gener. Durant aquests dies, tothom podrà participar en l’Aventura Camarlenca, una sèrie d’activitats de Nadal pensades per gaudir al màxim d’aquestes festes.

També trobarem la màgia amagada per tota la ciutat. En diferents punts descobrirem les Fàbriques dels Regals, que treballaran a tota màquina per enllestir els desitjos dels nens i nenes del Prat. També trobarem a diferents indrets de la ciutat la xarxa de Bústies Reials, on els infants podran deixar les seves cartes dirigides a Ses Majestats i si son prou grans, el seu xumet.

A diferència de l’any passat, aquesta vegada els nens i nenes podran entrar a les Fàbriques a demanar el seu Passaport Camarlenc Reial, un document que hauran d’omplir de Segells Màgics per aconseguir els distintius de Camarlenc i Camarlenca: una xapa, una calcomania i una polsera.

A més a més, enguany Ses Majestats volen transmetre al infants la importància de reciclar i protegir el medi marí. Es per això que l’Harshafa deixat a cada una de les Fàbriques dels Regals, una Xarxa dels Desitjos, on cada infant podrà dipositar un desig o idea per millorar el medi ambient.

Comença així un dels Nadals més especials pensat per gaudir en família d’aquests dies d’hivern.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 desembre, 2022 - 12:30

Ja és Nadal al Prat

Enguany, els Mags d’Orient recorreran la ciutat amb carrosses renovades, que podrem veure de prop al Garatge Reial i a la Cavalcada. L’itinerari recuperarà el traçat habitual fins a pl. de la Vila. Es recuperen ...

dilluns, 5 desembre, 2022 - 10:00

El Prat ocult estrena nova web elprat.cat/elpratocult

Posem a l’abast d’un clic la història del Prat d’una manera lúdica i divertida