Esteu aquí

L'Harshafa arriba a la ciutat

Del 18 al 5 de gener els infants podran participar en l'arribada dels Reis al Prat al Canal de l’Harshafa

instalacion palmira reis

divendres, 18 desembre, 2020 - 12:00

L'emissària dels Mags d'Orient ja és a la ciutat. L'Harshafa arriba avui divendres acompanyada del seus ajudants. Es dóna així tret de sortida a les activitats que giren al voltant de l'arribada dels Reis de 2021.

Per preparar la seva arribada, Ses Majestats han enviat als centres escolars de la ciutat als Camarlencs i Camarlenques Reials, per donar als infant una carta personalitzada on expliquen com serà aquest any la seva arriba i també el conte de la Nit de Reis. S’han repartit un total de 4.900 cartes, en 214 classes dels 16 centres educatius (13 escoles d'educació infantil i primària, 2 instituts escola i 1 escola d'educació especial) i s’han realitzat 157 sessions de contacontes.  

Avui divendres a les 18h s’activarà el Canal de l’Harshafa, un dispositiu virtual que va acompanyat d’un compte d’Instragram i un de YouTube. Allà és on els infants podrán estar al dia de les activitats per ajudar als Reis a trobar el camí fins la seva arribada al Prat el dia 5 a través del Canal de L'Harshafa.

També trobarem la màgia amagada per tota la ciutat. En diferents punts descobrirem les Fàbriques dels Regals, que treballaran a tota màquina per enllestir els desitjos dels nens i nenes del Prat. També trobarem la xarxa de Bústies Reials, per deixar les cartes dels infants per a Ses Majestats.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 setembre, 2022 - 11:00

"Cossos en escolta” ens convida a explorar diferents maneres de fer art, des de la col·lectivitat

Col·lectius, entitats i dones de la ciutat participen en el projecte de la...

dijous, 29 setembre, 2022 - 15:00

Prop de 70.000 persones han gaudit del prop d’un centenar d’activitats de la Festa Major del Prat

L’Ajuntament ha fet avui una primera valoració de la Festa Major del Prat, a...

dijous, 29 setembre, 2022 - 14:30

Una tardor plena de música a La Capsa

Xerrades, cançó protesta, punk, indie, música local i molta energia a la...