Esteu aquí

L’estudi sobre la comunitat llatinoamericana del Prat entra a la seva fase final

divendres, 15 octubre, 2021 - 13:30

El passat mes de juliol el programa municipal de Nova Ciutadania de les Cases d’en Puig va iniciar una estudi sobre la comunitat llatinoamericana del Prat.

L’objectiu d’aquesta diagnosi era tenir una visió integral i profunda de les migracions d’aquest col·lectiu i conèixer com s’està produint el seu assentament al Prat, per tal de millorar les polítiques municipals d’acollida i de reconeixement de la diversitat de la ciutadania pratenca.

L’estudi entra ara a la fase d’anàlisi després de que durant aquest mesos s’hagin dut a terme una enquesta ciutadana; entrevistes personalitzades a més d’un centenar persones nascudes a diversos països d’Amèrica Llatina; així com diversos grups de debat amb dones, joves, persones emprenedores i persones llatinoamericanes residents al Prat des de fa molt temps.

La diagnosi ha comptat amb el suport de la consultora Eidos Dinamització Social, una entitat amb un gran bagatge en temes de participació ciutadana i processos participatius.

Per més informació podeu visitar el següent enllaç o al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...
Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...