Esteu aquí

L’estalvi del 8M es destina a entitats que treballen en la prevenció i l’abordatge de la violència masclista

TEMES: Persones,Dones

El seguiment de la vaga per part de les treballadores i treballadors de l’Ajuntament del Prat va suposar un estalvi de 12.671,04 € en sous.

Imatge de la concentració del 8 de març de 2019

Imatge de la concentració de la vaga feminista del 8 de Març de 2019

dijous, 27 juny, 2019 - 11:30

El seguiment de la vaga convocada en el marc del Dia Internacional de les Dones (8 de Març) per part de les treballadores i treballadors de l’Ajuntament del Prat va suposar un estalvi de 12.671,04 € en sous. Aquest import es destinarà a entitats que lluiten pels drets de les dones.

El passat 8 de març, es va convocar de nou una vaga feminista amb la finalitat de reivindicar una societat lliure d’opressions, d’explotació i de violències.

El seguiment de la vaga va ser del 36% de les treballadores i treballadors de l’Ajuntament del Prat, dels quals el 79% eren dones.  D'entre les persones que van optar per fer la vaga, el 53% la van fer durant tota la jornada sencera i el 47% va fer una aturada parcial de 2 hores. 

Aquest seguiment va suposar un estalvi de 12.671,04 € en sous. L’Ajuntament, amb el suport dels sindicats, va aprovar en Junta de Govern destinar aquest diners a entitats que treballen en la prevenció i l’abordatge de la violència masclista i que tenen un vincle amb el Programa Municipal d’Igualtat.

Les dues entitats seleccionades amb el suport dels sindicats, i que rebran 6.335,5 € cadascuna, són la Fundació SURT i Tamaia.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 febrer, 2020 - 08:15

La Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, el 27 de febrer

S'adreça a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat

dijous, 20 febrer, 2020 - 13:30

L'emergència climàtica és el tema central del Carnaval de Sant Cosme

La rua del barri es fa divendres al matí

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:15

Racó tecnològic / Connecta Jove a Jardins de la Pau

Activitat que forma part del projecte comú #Jardigital. El racó tecnològic és espai d'aprenentatge, descoberta i pràctica sobre les noves tecnologies. Aquest espai es dinamitza des de la dinamització de gent gran del Centre Cívic, així com amb la col·laboració dels voluntaris del Programa de Gent Gran. A l'inici del 2020, aquesta activitat ha estat substituida temporalment per la participació del Centre Cívic ...