Esteu aquí

L’espai "D’aquí i d’allà" del Prat Ràdio i el programa municipal de Nova Ciutadania, Premi a la Diversitat en l’Audiovisual

L’espai “D’aquí i d’allà” del Prat Ràdio, impulsat conjuntament amb el programa de Nova Ciutadania (del departament municipal de Ciutadania), ha estat guardonat als XI Premis per a la Diversitat en l’Audiovisual.

Premi Diversitat Audiovisual El Prat Ràdio

divendres, 5 juliol, 2019 - 14:00

L’espai “D’aquí i d’allà” del Prat Ràdio, impulsant conjuntament amb el programa de Nova Ciutadania (del departament municipal de Ciutadania), ha estat guardonat als XI Premis per a la Diversitat en l’Audiovisual.

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), mitjançant la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual (MAD), convoca aquests premis amb l’objectiu de promoure una millor representació de la diversitat etnocultural als mitjans audiovisuals de Catalunya. El programa “D’aquí i d’allà” ha rebut el Premi a la Diversitat en l’Audiovisual en la categoria de Programa de ràdio.

El lliurament de premis s’ha celebrat en el marc de la XII Jornada de la MAD “Dones i diversitat en l’audiovisual”, organitzada a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya aquest divendres 5 de juliol al migdia. Han recollit el premi Imanol Crespo, Director-Gerent de El Prat Comunicació, i Jesús Gómez, Tècnic del Programa municipal de Nova Ciutadania i les presentadores del programa Julieta Romero i Sanae El Maimouni, que juntament amb el Martin Nuñez, són les persones que venen desenvolupant aquest projecte de forma voluntària i amb molta dedicació, qualitat i compromís.

El programa emès al Prat Ràdio està dedicat a la immigració i la diversitat cultural i està presentat per pratencs i pratenques nascuts arreu del món. Ells i elles són els veritables protagonistes d’un espai pel qual han passat més d’una trentena de persones col·laboradores, així com un centenar de representants d’entitats de la ciutat.

El programa "D’aquí i d’allà" està impulsat pel programa de Nova Ciutadania (del departament municipal de Ciutadania) des de l’any 2007, amb l’emissió d’un programa mensual en dimarts de 19.15 a 20 h.

La Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual del CAC

La Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual aplega representants de diversos grups culturals, institucions, empreses, col·lectius professionals, grups de recerca, entitats de suport, universitats, mitjans de comunicació i altres persones i òrgans interessats a promoure una representació millor de la interculturalitat i de la diversitat en els mitjans de comunicació audiovisual de Catalunya. Té per objectiu contribuir a fomentar la convivència, el respecte, el coneixement i l’intercanvi entre persones dels diferents contextos culturals.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 17 octubre, 2019 - 21:30

La Taula del Voluntariat ja treballa en la seva presència a la Mostra d’Entitats

Proposa commemorar el Dia Internacional del Voluntariat, el proper 5 de desembre

dijous, 17 octubre, 2019 - 13:15

Clou la IXa edició de les Ciutats Defensores del Drets Humans

Es poden veure enregistrades les ponències dels defensors i defensores que s...

dimecres, 16 octubre, 2019 - 10:00

El Prat es dota d'un Reglament de Participació Ciutadana

Estableix vies perquè la ciutadania pugui intervenir en les polítiques públiques