Esteu aquí

L’espai "D’aquí i d’allà" del Prat Ràdio i el programa municipal de Nova Ciutadania, Premi a la Diversitat en l’Audiovisual

L’espai “D’aquí i d’allà” del Prat Ràdio, impulsat conjuntament amb el programa de Nova Ciutadania (del departament municipal de Ciutadania), ha estat guardonat als XI Premis per a la Diversitat en l’Audiovisual.

Premi Diversitat Audiovisual El Prat Ràdio

divendres, 5 juliol, 2019 - 14:00

L’espai “D’aquí i d’allà” del Prat Ràdio, impulsant conjuntament amb el programa de Nova Ciutadania (del departament municipal de Ciutadania), ha estat guardonat als XI Premis per a la Diversitat en l’Audiovisual.

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), mitjançant la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual (MAD), convoca aquests premis amb l’objectiu de promoure una millor representació de la diversitat etnocultural als mitjans audiovisuals de Catalunya. El programa “D’aquí i d’allà” ha rebut el Premi a la Diversitat en l’Audiovisual en la categoria de Programa de ràdio.

El lliurament de premis s’ha celebrat en el marc de la XII Jornada de la MAD “Dones i diversitat en l’audiovisual”, organitzada a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya aquest divendres 5 de juliol al migdia. Han recollit el premi Imanol Crespo, Director-Gerent de El Prat Comunicació, i Jesús Gómez, Tècnic del Programa municipal de Nova Ciutadania i les presentadores del programa Julieta Romero i Sanae El Maimouni, que juntament amb el Martin Nuñez, són les persones que venen desenvolupant aquest projecte de forma voluntària i amb molta dedicació, qualitat i compromís.

El programa emès al Prat Ràdio està dedicat a la immigració i la diversitat cultural i està presentat per pratencs i pratenques nascuts arreu del món. Ells i elles són els veritables protagonistes d’un espai pel qual han passat més d’una trentena de persones col·laboradores, així com un centenar de representants d’entitats de la ciutat.

El programa "D’aquí i d’allà" està impulsat pel programa de Nova Ciutadania (del departament municipal de Ciutadania) des de l’any 2007, amb l’emissió d’un programa mensual en dimarts de 19.15 a 20 h.

La Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual del CAC

La Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual aplega representants de diversos grups culturals, institucions, empreses, col·lectius professionals, grups de recerca, entitats de suport, universitats, mitjans de comunicació i altres persones i òrgans interessats a promoure una representació millor de la interculturalitat i de la diversitat en els mitjans de comunicació audiovisual de Catalunya. Té per objectiu contribuir a fomentar la convivència, el respecte, el coneixement i l’intercanvi entre persones dels diferents contextos culturals.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 maig, 2021 - 15:00

Finalitza el "Ribera Talent" amb la participació i el talent del jovent de la ciutat

El divendres es van lliurar els premis als vídeos guanyadors en un acte...

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:30

Avui 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar suport i...
Manifest Consell Infants Dia Mundial contra LGTBIfobia

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:15

Prop de 30 nens i nenes han treballat durant dos cursos el respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, al Consell dels Infants del Prat

Els nens i nenes del Consell dels Infants s’han encarregat d’elaborar el...