Esteu aquí

L'Escola Pepa Colomer inclou la pau, els drets humans i la justícia global al currículum

divendres, 1 febrer, 2019 - 10:30

L’Escola Pepa Colomer és un dels centres pilots en els quals s’està treballant la inclusió al currículum escolar dels valors de la pau, els drets humans i la justícia global.  

Dimecres passat, amb motiu de la commemoració del Dia Escolar de la No Violència i la Pau, s'hi va fer una activitat amb la col·laboració de l’alumnat. Es va construir una piràmide de la pau a partir de caixes amb missatges. Els infants també van llegir,  davant de la comunitat educativa, poemes i desitjos sobre la pau.

Amb aquesta acció, la comunitat educativa renova el seu compromís amb la convivència en pau i de rebuig de la violència. L'objectiu és promoure entre els nens i nenes societats pacífiques i inclusives per al desenvolupament sostenible, l’accés a la justícia per a tothom i la construcció d’institucions eficaces, responsables i inclusives a tots els nivells. 
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 setembre, 2022 - 13:30

Demà, 1 d’octubre, es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans

L’1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de les Persones Grans. Una commemoració que pretén reivindicar la ple...
Presentacio Missio Cohesió Territorial Compromís Metropolità Prat

divendres, 30 setembre, 2022 - 10:15

El Compromís Metropolità 2030 s’ha compromès a reduir a menys del 25% la població de rendes baixes als barris més vulnerables, en l’acte celebrat al Prat

En matèria de cohesió territorial, el pla estratègic s’ha fixat l’objectiu de...

dijous, 29 setembre, 2022 - 12:15

El LECXIT busca persones voluntàries

A moltes escoles de primària del Prat hi ha nens i nenes que llegeixen una hora a la setmana acompanyades de persones joves o adultes, que els acompanyen en l’aventura de llegir. Aquestes ...