Esteu aquí

L'Escola Pepa Colomer inclou la pau, els drets humans i la justícia global al currículum

divendres, 1 febrer, 2019 - 10:30

L’Escola Pepa Colomer és un dels centres pilots en els quals s’està treballant la inclusió al currículum escolar dels valors de la pau, els drets humans i la justícia global.  

Dimecres passat, amb motiu de la commemoració del Dia Escolar de la No Violència i la Pau, s'hi va fer una activitat amb la col·laboració de l’alumnat. Es va construir una piràmide de la pau a partir de caixes amb missatges. Els infants també van llegir,  davant de la comunitat educativa, poemes i desitjos sobre la pau.

Amb aquesta acció, la comunitat educativa renova el seu compromís amb la convivència en pau i de rebuig de la violència. L'objectiu és promoure entre els nens i nenes societats pacífiques i inclusives per al desenvolupament sostenible, l’accés a la justícia per a tothom i la construcció d’institucions eficaces, responsables i inclusives a tots els nivells. 
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 setembre, 2023 - 13:30

Primer plenari de les AFA i les AMPA del curs

La trobada va celebrar-se a l’Escola Charles Darwin

dijous, 21 setembre, 2023 - 13:30

Una Festa Major inclusiva i lliure de sexisme

Un any més, arriba una nova edició de la Festa Major. Des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu de que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament, sense ...

dijous, 21 setembre, 2023 - 08:45

Tot a punt per a la lliçó inaugural del curs escolar 2023-2024

L’acte se celebrarà el dimecres 27 de setembre al Cèntric