Esteu aquí

L'escola de persones adultes Terra Baixa comença el curs amb més de 550 alumnes

S’hi ofereixen 30 ensenyaments diferents

dijous, 19 setembre, 2019 - 11:45

Ahir dimecres van començar les classes a l’escola per a persones adultes CFA Terra Baixa. Són ja 550 les persones matriculades fins al moment per cursar alguns dels 30 ensenyaments que ofereix l’escola. L’agrupació d’estudis és la següent: 

  • Formació bàsica: cicle de formació instrumental (3 nivells, inclòs alfabetització) i cicle d’educació secundària (per a l’obtenció del títol d’ESO).
  • Preparació per a les proves d’accés (cicles formatius de grau mitjà i superior i accés a la universitat per a més grans de 25 i 45 anys).
  • Llengües: català, castellà, anglès i francès.

Referent a nivell comarcal

L’oferta en llengües estrangeres del CFA Terra Baixa és un referent a tota la comarca. L'escola compta amb la valuosa figura de l’auxiliar de conversa en anglès, gràcies a la seva participació al projecte d’IntersECCions. A més, és una de les poques escoles que ofereix francès i destaca el fet que, superant el nivell A2.2 d’anglès i francès, es pugui accedir directament a l’Escola Oficial d’Idiomes. 

Properament -s’espera que sigui pel curs vinent- l’escola comptarà amb oferta de cursos d’informàtica i serà centre col·laborador de l’ACTIC (certificat de competències de la informació i la comunicació emès per la Generalitat de Catalunya).

Matrícula viva

En aquests moments es poden consultar les vacants en els diversos ensenyaments, ja que hi ha matrícula viva durant el curs. Hi poden accedir les persones que hagin complert els 18 anys (fets durant l’any en què es fa la matrícula). Les persones que tinguin entre 16 i 18 anys poden accedir a la preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà.

El director del centre, Karim Alami, i la tinenta d’Alcalde d’Educació i Cultura, Pilar Eslava, han concedit una entrevista al magazine matinal "Planeta Prat" d'El Prat Ràdio (91.6 FM), que podeu escoltar.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 gener, 2020 - 14:30

L'Ajuntament elabora una guia amb serveis per a infants de 0 a 3 anys

S'envia a totes les famílies amb nens i nenes d'aquestes edats
191211_rdce_1.jpeg

divendres, 17 gener, 2020 - 10:30

Reunió d'inici de curs amb les direccions dels centres educatius

Amb la presència de l'alcalde i la tinenta d'alcalde d'Educació i Cultura
Connexions sessions Dalí Mohamad Bitari i Ali Lmrabet

dimecres, 15 gener, 2020 - 11:45

Arrenca la quarta edició del projecte Connexions d’IntersECCions

La Mediterrània és l’eix temàtic del projecte Connexions 2019-2020