Esteu aquí

L'Escola d'Arts en Viu inicia les classes del curs 23-24

El nou curs de L'Escola comença amb 980 alumnes de totes les edats

dimarts, 12 setembre, 2023 - 10:00

L'Escola d'Arts en Viu és un projecte cultural i educatiu que es situa en la intersecció de la formació i la pràctica cultural i comunitària, i que afavoreix l’aprenentatge interdisciplinar fomentant espais d’hibridació entre diferents llenguatges artístics en el camp de les arts en viu. L’Escola duu a terme una oferta diversa i inclusiva amb una metodologia de treball funcional, centrada en la pràctica artística i en l’experimentació mitjançant processos de creació.

Des de l'any 2018 L'Escola oferex programes formatius de llarga durada de dansa, de teatre i de música, amb connexions entres les diferents disciplines que es reflecteixen especialment en les etapes de Sensibilització Artística, en les assignatures de Confluències i en els àmbits de creació i escenificació. l'Escola té la seu central a l'edifici del C.C.Torre Balcells, però és un centre descentralitzat que també està present a La Capsa, a L'Artesà, als Centres Cívics i a diverses escoles del Prat.

El curs s'inicia amb 980 alumnes, repartits entre els programes de Música i Arts en família, Sensibilització artística, programes Bàsics per a infants, per a joves i per a adults, programes Avançats de música i de dansa i el programa A mida. L'Escola té un equip de professionals de més de 30 persones que garanteixen un ensenyament de qualitat en totes les especialitats que ofereix.

Si esteu interessats en participar d'algun dels programes de L'Escola podeu dirigir-vos a l'edifici de Torre Balcells de 16 a 21h de dilluns a divendres, o podeu realitzar una preinscripció a través de la web www.elprat.cat/lescoladartsenviu

A més dels programes de llarga durada que s'inicien aquest dimarts 12 de setembre, L'Escola també oferexi algun curs de curta durada dins de l'Oferta formativa de cursos i tallers als centres cultural. En concret aquesta tardor L'Escola ofereix un curs de Teatre per a Gent Gran al Centre Cívic Jardins de la Pau. Finalment L'Escola també és un agent molt actiu del programa IntersECCions, amb projectes de l'àmbit artístic a 9 centres de la ciutat, projectes que inicien les seves classes a final del mes de setembre.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 24 maig, 2024 - 11:45

L'Ajuntament atorga 244.175 euros en 1.191 ajuts per a les activitats d'estiu 2024

Tot el catàleg d’activitats a elprat.cat/estiu

dijous, 23 maig, 2024 - 11:00

La Jornada de teatre Intercentres celebra la seva 3a edició

L’alumnat de 4 escoles es reuneix a l’Artesà per gaudir del teatre

dimecres, 22 maig, 2024 - 15:00

“Dones amb història i present": una mostra del PFI de l'INS Les Salines al Ribera

El passat 14 de maig va inaugurar-se l'exposició "Dones amb història i present". Aquesta mostra, organ...