Esteu aquí

L'Escola d'Arts en Viu inicia el curs 21-22

L'Escola inicia totes les classes presencialment i amb novetats a l'oferta formativa

dimecres, 15 setembre, 2021 - 10:00

L'Escola d'Arts en Viu del Prat ha iniciat totes les classes de la seva oferta formativa de llarga durada el passat dilluns 13 de setembre. Un any més L'Escola ofereix l'oportunitat d'aproximar-se als llenguatges artístics de la dansa, el teatre i la música a persones de totes les edats. Des de les classes d'Arts en família que comencen quan els infants tenen tan sols alguns mesos de vida, fins als programes de formació per a adults que ofereixen la possibilitat d'iniciar-se a la pràtica artística a qualsevol edat.

L'Escola ha iniciat el curs amb un total de 900 alumnes matriculats en els programes d'Arts en Família, Sensibilització artística, Bàsic, Avançat i A mida. A més L'Escola iniciarà en les properes setmanes els seus projectes IntersECCions en els quals participen un total de 1600 alumnes de la ciutat. Entre les novetats més destacades de l'oferta d'aquest curs hi ha l'inici del programa de Dansa avançat i l'augment de les assignatures de confluències de dansa i teatre per a infants, joves i adults.

Els protocols covid per a aquest curs 21-22 s'han adaptat a les noves orientacions que tot i flexibilitzar-se en alguns aspectes, continuen en els aspectes més importants matenint els principis de distància, mans i mascareta.

El projecte actual de L'Escola és un projecte que opta per la intedisciplinarietat de les 3 disciplines que s'oferten, que fa també una aposta per la creació i que ho fa de forma descentralitzada en espais de la ciutat com L'Artesà, La Capsa, el Centre Cívic Palmira Domènech, l'Escola Bressol el Cabusset i diverses escoles de primària i instituts de secundària.

Si esteu interessats/des en ser alumne/a de L'Escola encara podeu realitzar una preinscripció fora de termini a través de la web, ja que encara queden algunes places vacants en alguns grups. Per a més informació també us podeu dirigir a l'edifici de Torre Balcells, a la plaça Pau Casals, en horari de 16 a 21 hores.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 4 octubre, 2022 - 17:00

Vols formar part del projecte “Eres Basura”?

El dissabte 8 d’octubre tindrà lloc la primera acció del projecte, que...

dimarts, 4 octubre, 2022 - 11:15

La lliçó inaugural dona la benvinguda al curs 2022-2023

El passat dijous 29 de setembre, l’auditori del Cèntric Espai Cultural va acollir la lliçó inaugural del curs 2022–2023. Un acte que té per objectiu ...

divendres, 30 setembre, 2022 - 11:00

"Cossos en escolta” ens convida a explorar diferents maneres de fer art, des de la col·lectivitat

Col·lectius, entitats i dones de la ciutat participen en el projecte de la...