Esteu aquí

Les Trobades de Bijuteria es consoliden a l'Espai DIY del Ribera

El Centre Cívic dona a conèixer les tècniques fetes a mà i ofereix un espai on compartir aquestes aficions

dimecres, 22 gener, 2020 - 10:30

El Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa té un espai d'accés gratuït dedicat al món de les manualitats. Es tracta de l'Espai DIY (Do It Yourself, que en anglès significa fet a mà), on s'ajunten diferents grups: alguns són part de l'oferta formativa del centre, altres són de diferents serveis de la ciutat, i d'altres són grups d'aficionades que comparteixen el seu hobby. Aquest últim és el cas del grup de bijuteria, que va començar la seva activitat fa gairebé un any.

Pratenques amb una afició

Les protagonistes de les Trobades de Bijuteria són un grup de pratenques aficionades a crear tota mena de collarets, penjolls, arracades, fermalls i altres complements handmade. Aquestes trobades van començar amb les antigues alumnes d'un taller de bijuteria que ja no es portava a terme. Les participants havien après molt i trobaven a faltar un moment per practicar el seu hobby en bona companyia. Va coincidir amb l'apertura de l'Espai DIY, que va propiciar un espai disponible i dedicat específicament a això. Se les va convidar a reunir-se per donar cabuda a la seva afició artesanal, i actualment les trobades s'han consolidat i ja es realitzen dos divendres al mes.

Si voleu formar part de les Trobades de Bijuteria, només heu de parar atenció a l'agenda del Centre Cívic o a les seves xarxes socials, on s'anirà informant de les dates i els horaris. La propera es realitzarà el divendres 7 de febrer a les 17 h. Hi esteu totes convidades!

L'Espai DIY també acull les trobades del grup Scrapprat, que practiquen diferents tècniques d'Scrapbooking en projectes propis o compartits. Si la vostra afició està relacionada amb alguna d'aquestes tècniques o una altra manualitat i voleu accedir a l'Espai DIY en grup o de manera individual, poseu-vos en contacte amb el Centre Cívic o escrviu a ccriberabaixa@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

cèntric_opera_concert homenatge maria callas

dimecres, 27 setembre, 2023 - 12:00

El Cèntric obre el teló a una nova temporada del cicle Viu l’òpera!

La celebració del centenari del naixement de Maria Callas dona el tret de...

divendres, 22 setembre, 2023 - 12:00

L’edició 2023 del Prat Nocturn dona inici als actes de Festa Major

Més de 1.800 participants reviuen la història del Prat a través d'una...

dijous, 21 setembre, 2023 - 13:30

Una Festa Major inclusiva i lliure de sexisme

Un any més, arriba una nova edició de la Festa Major. Des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu de que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament, sense ...