Esteu aquí

Les Tardes Joves continuen acompanyant les iniciatives dels i les joves de la ciutat

Les Tardes Joves de Jardins de la Pau han estat l’escenari d’un procés de creació i elaboració d’un curtmetratge de terror. 

dimecres, 4 novembre, 2020 - 16:45

Des de l’inici de la pandemia les Tardes Joves no han aturat la seva activitat i han adaptat el seu format al context actual. S’han continuat desplegant de manera virtual i presencialment pels diferents Centres Cívics de la ciutat i a El Lloro, oferint espais de convivència entre les persones joves i els equipaments municipals i donant suport a processos participatius des de les seves pròpies iniciatives.

El projecte, que en el seu format presencial té lloc cada dia de la setmana a un Centre Cívic diferent i a El Lloro, pretén oferir un espai d’oci fora de l'horari lectiu, on donar resposta a les inquietuds i interessos de les persones joves del municipi, aproximant-los als centres cívics i treballant a partir l’acció comunitària i educativa. 

Degut a les mesures de prevenció per evitar la propagació del coronavirus SARS-CoV-19, temporalment les Tardes Joves no tindran lloc de manera presencial però continúen adaptant-se al context actual.

Procés de creació col·lectiva per Halloween durant el mes d’octubre

Durant el mes d’octubre, les Tardes Joves de Jardins de la Pau han estat l’escenari d’un procés de creació col·lectiva amb joves vinculats a l’equipament per l’elaboració d’un curtmetratge de terror. 

Un total de vuit joves d’entre 15 i 17 anys han participat durant 5 sessions tant en el disseny, en la redacció del guió, les localitzacions, l’elecció del vestuari com en la interpretació i el rodatge del curtmetratge. Per tal de donar veracitat als personatges, van rebre una masterclass de maquillatge amb l’actriu i directora teatral Laura Giberga.

El curtmetratge, estrenat el passat dia 31 d'octubre, simultàniament a l’Instagram de Joves.Prat i al del Centre Cívic Jardins de la Pau, es pot visualitzar a YouTube al següent enllaç: https://bit.ly/2HXAv2A

L’activitat s’ha portat a terme amb l’acompanyament de les educadores de carrer del Projecte Medi Obert i l’equip de Jardins de la Pau, com a equip d’intervenció de les Tardes Joves de Jardins de la Pau.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 13:30

Temps per cures: espai de canguratge el 21 i 22 de desembre

En horari de matí i tarda, a l’espai joc del Centre Cívic Sant Jordi Ribera...

dimarts, 5 desembre, 2023 - 12:45

La màgia del Nadal arriba al Ribera amb propostes per a tots els públics

Manualitats, circ, gastronomia i molt més us espera al Centre Cívic

dimarts, 5 desembre, 2023 - 10:30

Finalitza el segon Cicle d’història del Prat

Prop de 300 persones assisteixen a les 4 sessions