Esteu aquí

Les Sales d'Estudi comencen l'horari intensiu pels exàmens de setembre

De dilluns a divendres de 21 a 2 h, els dissabtes de 19 a 2 h, i els diumenges de 10 a 14 i de 16 a 24 h

dimarts, 27 agost, 2013 - 10:45

Des del dilluns 26 d'agost i fins al 6 de setembre, les Sales d'Estudi, ubicades al Cèntric Espai Cultural, allarguen el seu horari per tal d'adaptar-se a les necessitats dels i les estudiants que preparen els exàmens de setembre.

El nou horari és el següent: de dilluns a divendres de 21 a 2 h, els dissabtes de 19 a 2 h, i els diumenges de 10 a 14 i de 16 a 24 h

Tots els espais del Cèntric estaran disponibles per acollir la gran quantitat d'usuaris que any rere any fan servir les Sales d'Estudi en aquestes dates. Els dinamitzadors i dinamitzadores d'aquestes sales miren d'habilitar espais diferents en funció de les necessitats de cada col·lectiu: espais de treball en grup, espais de silenci.

Els serveis amb què compten les sales són: wifi lliure, fotocopiadora, impressora, préstec de portàtils, i màquina de refrescos i de cafè.

Les Sales d'estudi són un servei del Departament de Cultura i Joventut de l'Ajuntament del Prat. Per a més informació podeu escriure a salesdestudi@elprat.cat o anar al facebook de les Sales d'Estudi.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 maig, 2019 - 12:15

Unes 700 persones participen al XII Festival de Sopes del Món

Diumenge passat es va celebrar al barri de Sant Cosme la XII edició del Festival de Sopes del Món, organitzat per GATS i on es va repartir...

dimecres, 22 maig, 2019 - 10:45

Tres escoles del Prat van construint el projecte de camins escolars

Es presenta el projecte pilot a les comunitats de les escoles Pepa Colomer,...

dimarts, 21 maig, 2019 - 10:00

Què, Qui “STALKER” Com?

Els Stalkers, un dispositiu d’implicació de persones joves en el món de les...