Esteu aquí

Les reunions veïnals i les mesures de prevenció de la covid-19

dijous, 24 desembre, 2020 - 12:00

S’apropa el mes de gener, mes en què normalment les comunitats veïnals acostumen a celebrar la reunió anual de persones propietàries. A continuació veurem com ens afecten les restriccions actuals a la comunitat i com podem dur a terme les reunions anuals amb totes les mesures de seguretat corresponents.

Es poden celebrar reunions de persones propietàries presencials?

Sí, es poden celebrar reunions sempre que hi assisteixin un màxim de 6 persones i es prenguin les mesures de prevenció habituals: distància de seguretat, rentat de mans i mascareta. Recordeu que les reunions s’han de convocar amb una antelació mínima de 8 dies, excepte si hi ha un tema urgent per a tractar, que aleshores s’ha de convocar amb la màxima antelació possible.

Es poden celebrar reunions de persones propietàries telemàtiques?

Sí, sempre i quan es garanteixi que la convocatòria arribi a totes les persones propietàries i tothom tingui els recursos o l’ajuda necessària per accedir-hi.

Ajuda a la realització de reunions telemàtiques

Des del Servei de Bon Veïnatge de l’Ajuntament s’ofereix acompanyament a les comunitats que vulguin fer reunions telemàtiques. Si us agradaria intentar-ho, us podeu posar en contacte amb el servei a través del correu bonveinatge@elprat.cat o al telèfon 93 379 00 50 ext. 5992.

És possible endarrerir la reunió anual?

Sí. Tot i que la llei marca l’obligatorietat d’una reunió anual, actualment, amb l’estat d’alarma, no és obligatori celebrar reunions de persones propietàries fins abril de 2021.

Per a més informació sobre comunitats veïnals, contacteu amb el Servei de Bon Veïnatge i Convivència a través del correu bonveinatge@elprat.cat o al telèfon 93 379 00 50 ext. 5992

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 maig, 2021 - 15:00

Finalitza el "Ribera Talent" amb la participació i el talent del jovent de la ciutat

El divendres es van lliurar els premis als vídeos guanyadors en un acte...

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:30

Avui 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar suport i...
Manifest Consell Infants Dia Mundial contra LGTBIfobia

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:15

Prop de 30 nens i nenes han treballat durant dos cursos el respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, al Consell dels Infants del Prat

Els nens i nenes del Consell dels Infants s’han encarregat d’elaborar el...