Esteu aquí

Les platges del Baix Llobregat són les més segures però amb menys aparcaments de la província de Barcelona

TEMES: Turisme
Tags: Medi ambient, platja

El litoral del Baix Llobregat és el més segur de la província de Barcelona tot just per després de la capital catalana. Són dades que recull la 'Guia de Platges' del ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient que assenyalen com, en un 30% del litoral de la demarcació, en canvi, no hi ha cap servei de vigilància.

dimarts, 9 agost, 2016 - 11:45

El Baix Llobregat registra l'índex més alt de seguretat on de les onze platges, deu tenen serveis d'emergències segons la Guia de Platges 2016, tal i com es fa ressò el diari El Punt Avui a l’edició d’ahir.

Una xifra que es redueix substancialment a la resta de comarques de Barcelona: al Garraf un 29% del litoral no disposa de vigilància i al Maresme aquest percentatge augmenta fins el 40% on és habitual que les platges més petites o les cales no comptin amb socorristes durant la temporada estival. 

Una altra de les dades que destaca el ministeri fa referència a l'aparcament al litoral on, aquí sí, El Garraf, lidera el ránking amb un 82% de places d'estacionament a la vora del mar, seguit de prop pel Barcelonès. El Maresme i el Baix Llobregat són les últimes comarques amb un percentatge que es redueix fins al voltant d'un 65%. 

Pel que fa a la qualitat del litoral que reconeix el segell Bandera Blava, el Barcelonès lidera el rànking amb la meitat de les seves platges, un total d'11 seguit pel Maresme amb 10 però de les poc més de 50 amb què compta la comarca. El Garraf és la tercera amb 6 i el Baix Llobregat quarta amb tan sols 2: a Gavà i Castelldefels. 

Noticies relacionades

La pineda de Can Camins

divendres, 14 maig, 2021 - 11:15

Tornen les visites guiades als Espais Naturals del Delta del Llobregat

La propera cita tindrà lloc el 6 de juny a la pineda de Can Camins
Platja del Prat

dijous, 6 maig, 2021 - 14:15

Els gossos podran gaudir de la platja durant la temporada de bany

Podran estar entre les 20h del vespre i les 8h del matí a la platja de Can...
Mengem Carxofa a la restauració local

divendres, 16 abril, 2021 - 14:00

Mengem Carxofa Prat als bars i restaurants

Del 15 d'abril al 2 de maig, l’emblemàtica hortalissa del Parc Agrari ocuparà...