Esteu aquí

Les persones d'entre 65 i 69 anys ja es comencen a vacunar i se sumen així a la franja de 60 a 65

Al Prat, més de 10.000 persones ja han rebut la primera dosi, mentre que gairebé el 90 % de les majors de 80 anys ja han estat vacunades

El Centre Cívic Jardins de la Pau s'ha habilitat com a centre de vacunació al Prat.

dimecres, 14 abril, 2021 - 14:30

De manera més lenta del que es voldria, però el procés de vacunació contra la covid-19 a la nostra ciutat va avançant paulatinament i per etapes. Aquesta setmana s'ha començat a convocar a les persones d'entre 65 i 69 anys.

També aquesta setmana s’ha superat la xifra rodona de 10.000 persones del Prat que han rebut la primera dosi (ja en són gairebé 11.000, un 17 % de la població), mentre que més de 3.500 n’han rebut la segona. Alhora, el col·lectiu de majors de 80 anys ja ha estat vacunat en gairebé el 90 %, almenys amb la primera dosi. Aquestes persones grans s’estan vacunant al Centre Cívic Jardins de la Pau, equipament que l’Ajuntament ha cedit a la Generalitat per centralitzar-hi l’operació al Prat.

Vacunació de les diferents franges d’edat

A mesura que s’acaben les vacunacions a les persones majors de 80 anys es va avançant cap a les que tenen entre 70 i 79, seguint criteris d’edat, mèdics i de disponibilitat de vacunes. Les que encara no s’han vacunat rebran properament una cita per anar a fer-ho.

També està en marxa la convocatòria de vacunació per als col·lectius d’entre 65 i 69 anys i d’entre 60 i 65. Aquest darrer col·lectiu, vacunat ja gairebé en el 50 %, també pot demanar cita prèvia per anar a posar-se la primera dosi.  

Consulteu les convocatòries de vacunació per franges d’edat.

Altres col·lectius

De manera paral·lela també s’està avançant en la vacunació del personal essencial i de persones amb determinades malalties amb edats més joves de les franges abans descrites.

En aquest sentit, l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, ha reclamat que es vacuni tan aviat com sigui possible la plantilla municipal de Serveis Socials de la nostra ciutat, que resta pendent com a personal essencial definit per la Generalitat de Catalunya.

Consulteu les dades actualitzades del procés de vacunació a la nostra ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...
Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...