Esteu aquí

Les jornades “Som Diversitat” commemoraran el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional al Prat

Se celebraran els propers divendres 3 i dissabte 4 de desembre a la plaça Catalunya

dilluns, 29 novembre, 2021 - 18:00

El divendres 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional. Per tal de commemorar aquesta data, el Programa Municipal de les Persones amb Diversitat Funcional de l’Ajuntament del Prat durà a terme, en col·laboració amb les entitats de la ciutat, les jornades “Som diversitat”.

L’objectiu d’aquestes jornades, que se celebraran els propers divendres 3 i dissabte 4 de desembre, és donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional i sensibilitzar a la ciutadania pratenca sobre les necessitats del col·lectiu. A més, serviran per donar a conèixer la important tasca que desenvolupen les associacions i entitats de persones amb diversitat presents al Prat.

Programa d’activitats

Totes les activitats es desenvoluparan a la plaça Catalunya, sota la porxada. Seran de caràcter obert i per tant, no necessiten d’inscripció prèvia.

Les jornades “Som diversitat” començaran el divendres 3 de desembre a les 17 h, amb una exhibició de gimnàstica adaptada, ja que l’activitat física és fonamental per mantenir una vida activa i saludable. El públic assistent podrà comprovar que qualsevol activitat sempre es pot adaptar a les necessitats d’un col·lectiu concret.

El dissabte 4 de desembre a les 11 h es durà a terme un circuit en cadira de rodes amb la col·laboració de l’associació Roda Blava. Les persones assistents podran experimentar –i reflexionar - al voltant de les dificultats que suposa moure’s amb la cadira durant el dia a dia.

A les 12 h, serà el torn de Màgic Raul, que amb el seu espectable de màgia farà les delícies dels nens i nenes. No cal inscripció però l’aforament és limitat.

Durant les jornades, trobareu a la plaça Catalunya diferents paradetes de les entitats amb informació de la seva feina sobre la promoció i la sensibilització de les persones amb diversitat funcional.

Per a més informació, podeu contactar amb el Programa de les Persones amb Diversitat Funcional al telèfon 93 379 00 50 ext. 5986 o al correu electrònic diversitatfuncional@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...
Persones usuàries participen en la cogestió de La Botiga

dijous, 24 novembre, 2022 - 09:30

La Botiga del Prat, programa d’innovació social de suport alimentari, arriba a 3.500 persones durant el seu primer any de funcionament

A partir d’un servei de garantia alimentària, a La Botiga, es treballa l...